ipad-air-smart-case-rood

Smart Covers en Smart Cases vernieuwd voor iPad Air 2 en iPad mini 3

Apple heeft nieuwe Smart Covers en Smart Cases uitgebracht voor de iPad Air 2 en iPad mini 3, vlak na de aankondigingen.

Apple heeft zojuist een iPad Air 2 en iPad mini 3 aangekondigd. Gelijktijdig daarmee kwamen er ook nieuwe Smart Covers en Smart Cases in de Apple Store. Zoals bekend bedekt de Smart Cover alleen het scherm van de iPad, terwijl de Smart Case helemaal rondom bescherming biedt.

Hoesjes voor de iPad Air 2

ipad-air-smart-caseDe iPad Air Smart Cover is geschikt voor beide generaties iPad Air. Deze polyurethaan schermflap is verkrijgbaar in 7 kleuren en kost 39 euro. De Smart Case voor de iPad Air 2 is speciaal aangepast, omdat deze nieuwe iPad een stuk dunner is geworden. Ook zitten de openingen op iets andere plekken, bijvoorbeeld voor de extra microfoon en de mute/rotatieknop. Deze hoezen zijn verkrijgbaar in 5 kleuren leer en kosten €79. Nieuw is de kleur olijfbruin, zoals op de foto hierboven. Daarnaast heb je keuze uit zwart, donkerblauw, rood en zachtroze.

Hoesjes voor de iPad mini 3

IPAD-MINI-smart-coverDe iPad mini 3 is qua afmetingen identiek gebleven aan z’n voorganger, maar de hoesjes zijn wel in een paar nieuwe kleuren verkrijgbaar. Je kun de iPad mini Smart Cover voor €39 kopen in 7 verschillende kleuren polyurethaan. Kies je voor de iPad mini Smart Case, dan betaal je €69 voor een lederen hoes in de eerder genoemde 5 kleuren.

Welke past nou?

Alleen bij de Smart Case van de iPad Air 2 moet je even oppassen. Omdat dit een nauwsluitend model is, moet je goed opletten dat je de hoes voor de iPad Air 2 hebt. Alle Smart Covers passen gewoon, dus je hoeft niet op te letten of het specifiek een model voor de oude/nieuwe iPad Air of iPad mini is. Bij alle hoesjes in de Apple Store staat onderaan de pagina ook duidelijk aangeven voor welk type iPad het is bedoeld. Dus check gewoon zelf even of jouw model erbij staat.

Dit is dus het volledige aanbod, voor mensen die geen zin hebben om het in de Apple Store op te zoeken:

Smart Covers

Magnetische flap die alleen het scherm afdekt:

Smart Cases

Geheel omsluitende hoes met magnetische sluitklep:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2014, 12:40
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.