Reacties voor: Sling Media levert SlingPlayer in bij de App Store

SlingPlayer heeft voor het eerst een applicatie ingediend bij de App Store. Het gaat om SlingPlayer Mobile, een applicatie waarmee je op afstand via de iPhone naar je eigen tv- en videocontent kunt kijken.
Lees het complete artikel โ†’ Sling Media levert SlingPlayer in bij de App Store
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Ik zie niet in wat het voor een voordelen zou bieden om hd beelden te kijken op een scherm dat nieteens in de buurt van een HD resolutie komt. Leuk dat het ook op een laptop werkt, hiervoor zie ik weldegelijk toepassingen. Maar dan nog zal het niets voor mij zijn, hoofdrede is dat het HD aanbod in nederland minimaal is.

  2. Dit is het beste nieuws om mijn weekend te beginnen.
    Gelukkig heb ik al een slingbox solo staan gekocht via ebay voor 100 pond.

    Hopelijk wordt hij snel geaccepteerd.

  3. Slingbox kost bij UPC slechts 149 euro.
    Ik zit er wel eens over na te denken om te komen. Zeker fijn als het met de iPhone kan!
    Lekker in de trein of op bezoek naar Eredivisie Live kijken via laptop of iPhone ๐Ÿ˜€

    Jummiej

  4. @Taco:

    Je hoeft toch niet perse HD te kijken?? Maar goed..ieder zijn ding natuurlijk..voor veel mensen kan dit ideaal zijn..nog ff afwachten..eerst ff kijken of ze het goedkeuren

  5. @Taco:

    Allicht kun je zonder de HD feature simpelweg het HD signaal niet doorsturen.
    En dus films die je in HD hebt niet kijken op de iPhone.
    Het heeft dus niet met kwaliteit, maar compatibiliteit te maken.

  6. Origineel geplaatst door Niels
    Dit is het beste nieuws om mijn weekend te beginnen.
    Gelukkig heb ik al een slingbox solo staan gekocht via ebay voor 100 pond.Hopelijk wordt hij snel geaccepteerd.

    Helemaal mee eens, goed nieuws, wacht daar al een tijdje op. Heb een jaar of wat geleden een Slingbox Classic voor 90 euro gekocht.

  7. @asdf:
    Dat is inderdaad een optie die ik nog niet had overwogen, wel een beetje dom van mij. Maar ik vraag mij tegelijk af of mensen echt films kijken op of via de iPhone?! Ik kijk YouTube zo nu en dan en via de TED app ook wel eens een speech, maar eigenlijk nooit films. Nu heb ik een 8gb iPhone wellicht daarom;)

  8. Vergeet niet dat je hetzelfde kanaal moet kijken als er op de tv wordt weergegeven. Als je onderweg bent en er is niemand thuis, no problem. Zit er iemand thuis tv te kijken kan je wel zappen via de iphone maar of diegene dat thuis leuk vind? Ik heb als oplossing een tweede decoder neergezet alleen voor de slingbox

  9. @Taco: Ik kijk regelmatig hele films of “uitzending gemist” op m’n iPhone (Top Gear is favoriet). Zeker in het vliegtuig is het 10 keer handiger dan een laptop open vouwen. ๐Ÿ˜€ Benieuwd of de providers voorbereid zijn op binnenkort zoveel video-streaming over het 3G netwerk… als het doorgaat natuurlijk.

  10. Ik wacht al tijden op deze app. Op mijn N95 werkt ‘t als een tiet, maar de bediening van de iPhone is vele malen beter naast t grote scherm.

    Maar goed… hoe lang zal het duren voordat ie goed gekeurd wordt? Ik ga er vanuit dat ie wel goedgekeurd wordt…

  11. @Taco: Een film kijken op je iphone spreekt mij ook niet echt aan. Maar je kunt ook de iphone op je hotelkamer op je TV aansluiten (mits je het kabeltje bij je hebt) om vervolgens via je iphone NL TV op de TV in je hotelkamer te kijken. Ik weet overigens niet wat de kwaliteit is van iphone -> TV. Nog nooit getest.

    Als je recorder ook aangsloten is op de slingbox dan kun je die op afstand programmeren om iets op te nemen.

  12. @ Niels:

    Nee daar klopt niets van. Er zit een ingebouwde tuner in die dingen, en je kunt via de app zelf van kanaal switchen.

    Iig zo werkt mijn slingbox op dit moment thuis. Ik weet niet of jij er eentje hebt, maar als dit jou setup thuis is klopt er iets niet.

    Het is iig vanuit de app op de pc (dus ook iphone), mogelijk om tussen voorgepromeerde kanalen te switchen.

    Perfect iig, wacht al enige tijd op deze app

  13. @Taco
    Ik kijk altijd hele films op m’n iPhone ๐Ÿ˜€
    Op het moment dat ik dit typ heb ik 11 films erop staan. Nog 700 mb vrije ruimte – 8Gb iPhone

  14. @sashimi:

    Ik ben benieuwd als je in het vliegtuig zit, welk netwerk je dan gebruikt om een live stream te kunnen bekijken.

  15. Sweet! Hier zat ik op te wachten al sinds ik de werkende demo in januari had gezien! Gebruik nu ‘n Slingbox Solo icm Slingplayer op m’n MacBook, maar de Slingplayer voor de iPhone zou ideaal zijn ๐Ÿ™‚ Is er al iets bekend over de pricing?

  16. Trouwens, als je in het buitenland zit, zal je toch op een buitenlands netwerk moeten zitten om 3G signalen te ontvangen. Als je dan TV gaat kijken, heb je een aardige rekening van je provider voor de buitenlandse MB’s die je gebruikt hebt. Of zie ik dat verkeerd?

  17. Origineel geplaatst door Mark vV
    @ Niels:Nee daar klopt niets van. Er zit een ingebouwde tuner in die dingen, en je kunt via de app zelf van kanaal switchen.Iig zo werkt mijn slingbox op dit moment thuis. Ik weet niet of jij er eentje hebt, maar als dit jou setup thuis is klopt er iets niet.Het is iig vanuit de app op de pc (dus ook iphone), mogelijk om tussen voorgepromeerde kanalen te switchen.Perfect iig, wacht al enige tijd op deze app

    idd ik heb een slingbox en goed aangesloten lijkt mij.

    Als je de slingbox aansluit op een decoder dan kijkt diegene die tv kijkt hetzelfde kanaal als er op de iphone wordt gekeken. Als ik zap via mijn iphone dan zap je dus de decoder en dus de tv. Daarvoor zitten toch de infrarood ontvangers erbij? Deze ontvangers moet je bij de infrarood ontvanger van de decoder leggen.

    Als dit niet zo is graag uitleg?

    Ik zou graag bijv aansluiten op de decoder beneden en als ik onderweg ben dat ik ere divisie live kan kijken en mijn vriendin thuis op dezelfde decoder kan kijken naar Film 1 bijv?

    Mijn vermoeden is dat jij een slingbox heb met een tuner en ik een slingbox solo zonder tuner. Daarvoor sluit ik hem op een aparte decoder aan ๐Ÿ˜‰

  18. @Niels: Volgens de klantenservice van UPC (waar je voor 149 euro een slingbox kunt kopen) moet je een tweede mediabox aanschaffen (voor 4 euro per maand) om naar verschillende zenders te kunnen kijken op je tv en je slingbox-player.

  19. Origineel geplaatst door Rik
    nservice van UPC (waar je voor 149 euro een slingbox kunt kopen) moet je een tweede mediabox aanschaffen (voor 4 euro per maand) om naar verschillende zenders te kunnen kijken op je tv en je slingbox-player.

    Precies omdat upc de slingbox solo verkoopt zonder ingebouwde tuner.

    @Mark vV

    Er zijn verschillende versies in omloop en wel degelijk klopt mijn aansluiting.

  20. @sashimi:

    Ik dacht dat uitzending gemist er niet was voor de iPhone, help ik wil dat ook ๐Ÿ™‚

    @WouterB:

    Kijk dat klinkt me dan wel weer interresant in de oren, als er 1 ding die ik irritant vind in het buitenland op de tv, mits ik daar ben, is het wel geblaat in een taal die ik niet snap ๐Ÿ˜›

  21. @Gabber:

    En heb je dan ook spellen of muziek erop staan of is het dan alleen films?

  22. Origineel geplaatst door Taco
    @Gabber: En heb je dan ook spellen of muziek erop staan of is het dan alleen films?

    Het is alleen TV. Je TV-zenders zoals je thuis ontvangt kun je op je mobiel/laptop via een stream bekijken. Als je die slingbox aansluit op je recorder dan kun je -naar ik meen- ook opgenomen programma’s bekijken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.