Apple Stores in VS verkopen iPhone 3G zonder abonnement

De Apple Store in de VS is begonnen met de verkoop van de iPhone 3G zonder abonnement. Er gelden minder restricties dan bij AT&T, die vanaf gisteren ook de iPhone zonder contract verkoopt.

apple store
Een deel van de Amerikaanse Apple Stores is begonnen met de verkoop van de iPhone 3G zonder abonnement. Het 8GB-model kost $599 en het 16GB-model $699. Dit is de standaard winkelprijs zonder subsidie van AT&T. De telefoons zijn echter wel voorzien van simlock voor AT&T, maar dat is met een Yellowsnow-unlock op te lossen.

Amerikanen zullen echter niet zo snel voor de abonnementloze iPhones kiezen om ze op een ander netwerk te gebruiken: op het netwerk van Sprint en Verizon werken ze niet en T-Mobile heeft in de VS nog niet het snelle 3G-netwerk dat AT&T wel heeft.

AT&T had al aangegeven dat ze de iPhone zonder abonnement kunnen verkopen aan bestaande iPhone-gebruikers waarbij er geldt dat je maar één per klant mag aanschaffen. AppleInsider beweert dat die beperking bij de Apple Store niet geldt. Op dit moment zijn de losse toestellen niet bij alle Apple Stores verkrijgbaar en het is de vraag of dat ook gaat gebeuren. AT&T is sinds gisteren begonnen met de verkoop van losse iPhones. Het lijkt erop dat deze nieuwe acties bedoeld zijn om nog aanwezige voorraden van de iPhone 3G op te ruimen.

Via: Apple Insider

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2009, 9:44
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.