Sling Media levert SlingPlayer in bij de App Store

SlingPlayer heeft voor het eerst een applicatie ingediend bij de App Store. Het gaat om SlingPlayer Mobile, een applicatie waarmee je op afstand via de iPhone naar je eigen tv- en videocontent kunt kijken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

slingplayer mobile iphoneSlingPlayer heeft voor het eerst een applicatie ingediend bij de App Store. Het gaat om SlingPlayer Mobile, een applicatie waarmee je op afstand via de iPhone naar je eigen tv- en videocontent kunt luisteren. Overal in huis kun je tv-kijken op je iPhone, ook naar lokale zenders en betaalkanalen waarop je geabonneerd bent. Elk programma dat je thuis op de bank kunt kijken kun je ook via je iPhone zien, via de standaard netwerkverbinding.

Dit mag Wi-Fi of 3G zijn, zodat je niet aan huis gebonden bent: ook op vakantie kijk je naar de voetbalwedstrijden thuis. Je hebt er wel een apparaat voor nodig, die je online of via bijvoorbeeld UPC kunt aanschaffen.

De goedkoopste uitvoering kost $180: de Slingbox SOLO. Koop je de Slingbox PRO-HD ($300) dan kun je ook HD-streaming video op de iPhone zien. Het is al langere tijd mogelijk om SlingPlayer Mobile via Windows Mobile te gebruiken en ook voor BlackBerry, Symbian en Palm is er een geschikte clientapplicatie. Voor de iPhone zou SlingPlayer Mobile ideaal zijn, vanwege het grote scherm.

Met SlingPlayer Mobile voor iPhone kun je straks ook je digitale videorecorder (DVR) op afstand bedienen: je kunt opnames inplannen en opgenomen shows bekijken, pauzeren, terugspoelen of met fast forward doorbladeren. Voordat je de Slingbox in een enthousiaste bui koopt: misschien toch nog even afwachten of Apple de applicatie goedkeurt, anders heb je er nog niets aan. Met deze oplossing kun je ook tv-kijken via je laptop, overal ter wereld.

Meer info: Sling Media

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:34
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.