Reacties voor: Sleep Cycle is terug op de Apple Watch

Sleep Cycle heeft een los te gebruiken Apple Watch-app uitgebracht, met slimme waakfunctie en meer. De snurkfunctie volgt later.
Lees het complete artikel → Sleep Cycle is terug op de Apple Watch

Reacties: 10 reacties

  1. M’n watch zou best de nacht om m’n pols kunnen, maar wanneer laad je hem dan op? Overdag wil ik dat hij m’n beweging trackt.

  2. @Bram: Het advies is dan vaak om hem ‘s ochtends op te laden als je gaat douchen/aankleden/ontbijten. Meestal lukt het dan wel om hem voldoende op te laden.

  3. Ik gebruik de app nu een maand of 10 middels een aanbieding voor een jaarabonnement. Ik weet nog niet of ik deze ga verlengen. De prijs voor een jaarabonnement is € 30,- terwijl er veel apps zijn die met een eenmalige aankoop van zo’n €5 hetzelfde bieden. Deze zal ik dan eerst gaan proberen.

    Vannacht de watch app uitgeprobeerd. Instellingen kon ik toen niet vinden, daar blijk je dus via force touch te kunnen komen. Ondanks aanraden vind ik een half uur speling in de wektijd vrij veel namelijk. De app heeft niet mijn hartslag bijgehouden. In de app kan ik daar vooralsnog geen instelling voor vinden..

  4. Origineel geplaatst door Benjamin Kuijten
    @Bram: Het advies is dan vaak om hem ‘s ochtends op te laden als je gaat douchen/aankleden/ontbijten. Meestal lukt het dan wel om hem voldoende op te laden.

    Wat als je nou niet ontbijt, de douche pas ‘s avonds ingaat en met je kleren aan in bed ligt, dus zo weg kan?

  5. @jeroen: Ik heb een lader in de huiskamer…dan leg ik ‘m er even op tijdens televisie kijken of maaltijd…dat is voldoende voor de rest van de dag/nacht.
    Ik gebruik overigens de Auto Sleep app…bevalt me prima.

  6. Weeral met abonnement 😡

  7. Kan sleep cycle ook samenwerken met mijn fitbit.
    Ik heb een fitbit de ook ziet dat ik in lichte slaap ben.
    Het zou dan fijn zijn als mijn iPhone wekker dan gaat.

  8. @Macvin: Weet je zeker dat je Sleep Cycle bedoelt? Ik betaal nl. €2,- per jaar. En de wake-up fase kan ik vanaf 10 minuten instellen.

  9. @Aagje: Jazeker. Als ik nu naar m’n iPhone instellingen ga en de abonnementen check dan kan ik op 3 manieren verlengen:

    1 maand €4,99
    3 maanden €9,99
    1 jaar €29,99

    Volgens mij heb ik het vorig jaar ook aangeschaft voor zo’n laag bedrag als jij. Echter plaatsen ze zich met deze prijzen echt aanzienlijk hoger dan de concurrentie. €30 per jaar of eenmalig een euro of 5 is eigenlijk niet eens concurrentie te noemen…

  10. Sleep Cycle is de enige slaapapp die goed werkt!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.