Reacties voor: SixRows: icon-overkill op je springboard (jailbreak)

Je hebt druk en je hebt nog veel drukker! Eerder waren er al het Five Column Springboard en het Five Icon Dock om het aantal icoontjes op je springboard te verhogen. De tweak SixRows doet hier nog een schepje bovenop met maar liefst 6 iconen onder elkaar in iedere kolom. Hierdoor kun je veel meer […]
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Ik heb 5 column springboard & 5 icon dock.. Maar ik zou ook graag 5 rijen willen hebben, dit is dus prima, maar je hebt met 6 rijen ineens een overkill.. Kan je hiermee niet 5 rijen kiezen (ipv 6?)

  2. voor mij iets te druk. ik zelf vond fcsb nog net kunnen…

  3. Oerlelijk.

  4. heb nu 5 row en 5 col, app-namen kort ik in zodat ze niet over mekaar staan, deze 6 row zou interessant zijn als je de namen over het icoon kon zetten, boven of in het midden of onderaan, en dan liefst in een kleur die contrasteert met het icoon 🙂

  5. Dit is te druk. Ik hou van lekker clean. Heb categories en verder 2 bladzijdes met 9 apps. Plus 5 in mijn dock.
    Heb supreme homescreen aanstasn van supreme preferences.

  6. Ik zou liever meer screens hebben en een snellere manier om er tussen te switchen dan meer icoontjes op het blad. De volgende stap wordt dan “mini-icoontjes” zodat je er weer twee keer zo veel kwijt kan. 🙁 Ik hou van functionaliteit over esthetiek, maar in dit geval gaat de esthetiek voor. 🙂 Of een officiele “Categories” app van Apple. (eentje die snel is en niet crasht).

  7. Nadeel van deze dingen: als Springboard crasht (en dat gebeurt vaker dan me lief is) ben je elke keer weer een kwartier zoet met de verschoven applicaties weer op hun plaats te zetten. Ik ben om die reden weer gewoon naar 16 applicaties per scherm gegaan ipv 25.

  8. Volgens mij wordt het aantal screens met OS 3.0 uitgebreid naar 11. Dus dat geeft weer wat ruimte, voor degenen die niet te veel iconen op hun springboard willen hebben.

  9. Welk thema is dat ?

  10. Heej

    Weet iemand welk thema je ziet in de ‘hoofd’-foto ??
    thnx in advance

  11. jha, welk theme gebuikt ispazio?
    dus het hele pakket, dock, icons, wallpaper, status bar???
    iemand???

  12. Ik wil echte relaxte stacks.

  13. Ik zag hem gisteravond staan in cydia, maar ik wil toch wel de app-naam blijven zien, zie liever de dock wat naar beneden. Ik hou het liever bij 5-colum, row en dock, 25 op een pagina is wel genoeg. Tenzij je een tweak krijgt die je icoontjes allemaal kleiner maakt zonder de look van de icoontjes.
    Wat me wel tof lijkt, maar Waars tog niet kan, een 6 icon dock, en het liefst in een coverflow style, dat je kan scrollen.

  14. Origineel geplaatst door Tim
    Nadeel van deze dingen: als Springboard crasht (en dat gebeurt vaker dan me lief is) ben je elke keer weer een kwartier zoet met de verschoven applicaties weer op hun plaats te zetten. Ik ben om die reden weer gewoon naar 16 applicaties per scherm gegaan ipv 25.

    Hier precies hetzelfde, 1 keer in safe mode en je bent je hele opmaak kwijt :S Zou beter zijn als Apple dit zelf zou inbouwen in de settings. Zo moeilijk is het om een paar schakelaars in te bouwen. Zou ook veel handiger voor five icon dock. Wanneer ze ook een achtergrond op je springboard toestaan, dan heb ik ook geen winterboard meer nodig 🙂

  15. Kunnen ze die 57x57px icoontjes gewoon niet verkleinen? (met een beetje mazzel zien ze er op 50% nog ok uit) Andere optie mbt tot de namen van de appjes; een label met een zwart transparant overlayertje over het icoontje zetten?

  16. Lijkt mij vreselijk te druk… zou er niet tegen kunnen…
    Heb op mijn iPhone meestal de onderste rij gewoon leeg (voor het idee alleen)

  17. Lelijk! Wat een onzin trouwens zoveel apps, net alsof je elke week 180 (of hoeveel er ook op kunnen, dat weet ik niet) verschillende apps gebruikt!

    Ik gebruik wel 5 icon dock, omdat het ik 5 applicaties vaak gebruik, niet 4. Ik vind dit alleen geen manier om meer applicaties op je iPhone te krijgen (zoals in de tekst staat)

    Origineel geplaatst door Tim
    Nadeel van deze dingen: als Springboard crasht (en dat gebeurt vaker dan me lief is) ben je elke keer weer een kwartier zoet met de verschoven applicaties weer op hun plaats te zetten. Ik ben om die reden weer gewoon naar 16 applicaties per scherm gegaan ipv 25.

    Die van mij crasht nooit? En met nooit bedoel ik dat ik niet eens weet wat er dan gebeurt.

  18. Origineel geplaatst door Freek
    Ik heb 5 column springboard & 5 icon dock.. Maar ik zou ook graag 5 rijen willen hebben, dit is dus prima, maar je hebt met 6 rijen ineens een overkill.. Kan je hiermee niet 5 rijen kiezen (ipv 6?)

    FiveIrows

  19. Origineel geplaatst door Tim
    Nadeel van deze dingen: als Springboard crasht (en dat gebeurt vaker dan me lief is) ben je elke keer weer een kwartier zoet met de verschoven applicaties weer op hun plaats te zetten. Ik ben om die reden weer gewoon naar 16 applicaties per scherm gegaan ipv 25.

    Is al een oplossing voor: SpringBack
    Te vinden in cydia. Wel even de ‘more info’ lezen 😉

  20. Weet iemand eigenlijk welk thema ispazio gebruikt in deze foto’s??

  21. Kunnen ze niet de icoontjes iets kleiner weergeven?

  22. Origineel geplaatst door Smeijel
    Origineel geplaatst door FreekIk heb 5 column springboard & 5 icon dock.. Maar ik zou ook graag 5 rijen willen hebben, dit is dus prima, maar je hebt met 6 rijen ineens een overkill.. Kan je hiermee niet 5 rijen kiezen (ipv 6?)FiveIrows

    Zie ik niet staan in Cydia?

  23. Touch-Mania repo
    Zie Cydia -> More Sources

  24. Ik zou op één pagina wel 3 bij 3 willen hebben, of zelfs 2 bij 2. Als je keihard door de bocht gaat is het best lastig mikken met 4 bij 4 iconen.

  25. als je 5 rows wilt hebben moet je fivelrow downloaden van touch mania

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.