SixRows: icon-overkill op je springboard (jailbreak)

Je hebt druk en je hebt nog veel drukker! Eerder waren er al het Five Column Springboard en het Five Icon Dock om het aantal icoontjes op je springboard te verhogen. De tweak SixRows doet hier nog een schepje bovenop met maar liefst 6 iconen onder elkaar in iedere kolom. Hierdoor kun je veel meer […]
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

4 kolommen en 6 rijenJe hebt druk en je hebt nog veel drukker! Eerder waren er al het Five Column Springboard en het Five Icon Dock om het aantal icoontjes op je springboard te verhogen. De tweak SixRows doet hier nog een schepje bovenop met maar liefst 6 iconen onder elkaar in iedere kolom. Hierdoor kun je veel meer applicaties kwijt dan het standaardaantal van 16 (exclusief je dock). Je kunt SixRows zelfs gebruiken in combinatie met Five Column Springboard waardoor je maar liefst 30 iconen tegelijk op je springboard krijgt (zie screenshot hieronder). Probleem is natuurlijk wel dat als je ook nog de naam van de applicatie wilt zien, je springboard er helemaal overvol uit gaat zien. Dit kun je oplossen door in Winterboard de optie No Undocked Icon Labels aan te zetten.

Nadeel dan is dat je moet weten welk icoontje er ook alweer bij welke applicatie hoort. Dit is geen probleem voor je meest gebruikte applicaties, maar voor meer obscure applicaties zoals bijvoorbeeld iFart (…) zul je toch even goed moeten zoeken tussen al die icoontjes. SixRows is bedoeld voor de die-hard applicatiedownloader die niet genoeg heeft aan het standaardaantal iconen dat door Apple is bedacht. Wat vinden jullie ervan? Te druk of toch wel handig?

SixRows is te installeren door deze repository van Touch-Mania toe te voegen aan Cydia: http://cydia.touch-mania.com/. Een alternatief voor mensen die veel iconen willen installeren is natuurlijk Categories.

Via iSpazio en Touch-Mania

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:17
Categorie Jailbreak
Onderwerp springboard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.