PDF Expert op iPad

PDF Expert 5 is Apple’s gratis App van de Week

PDF Expert 5 is Apple's nieuwe gratis App van de Week. Met PDF Expert 5 bekijk je PDF-documenten, maar je kunt ze ook bewerken met allerlei opties.

PDF Expert op iPhone en iPadAls je graag PDF-documenten leest en bewerkt, dan is er vandaag goed nieuws. Voor de nieuwe gratis App van de Week heeft Apple gekozen voor PDF Expert 5 van ontwikkelaar Readdle, bekend van andere productiviteitsapps zoals Scanner Pro, Printer Pro en Spark. Met deze deal sla je een flinke slag, want normaal gesproken kost deze app €9,99. De app is beschikbaar voor zowel iPhone als iPad. Bovendien is er nu een bijbehorende Mac-app.

PDF Expert 5: lezen, markeren en delen

Dankzij PDF Expert 5 is het mogelijk om makkelijk PDF-documenten te lezen, maar de app is vooral handig om PDF-bestanden mee te bewerken. Je kunt met de app niet alleen tekst markeren, maar ook zelf tekenen en schrijven. Ook het toevoegen van symbolen zoals vierkantjes, rondjes en pijlen is met PDF Expert 5 mogelijk. Moet je een belangrijk document ondertekenen? Sla eenmalig je handtekening op in de app en voeg deze snel toe aan een PDF-bestand. Je kunt zelfs stempels toevoegen en je eigen stempels maken om zo te laten blijken of je een document bijvoorbeeld goedgekeurd hebt.

PDF Expert 5 voor iOS. PDF Expert 5 voor iOS.

Je kunt documenten eenvoudig importeren vanaf andere apps via het Open in-scherm of je opent bestanden vanuit de vele ondersteunende clouddiensten, zoals iCloud Drive en Dropbox. Documenten deel je vervolgens via e-mail, drukt hem af of je opent hem in andere apps. PDF Expert 5 is een veelzijdige productiviteitsapp, helemaal als je deze gebruikt op de nieuwe iPad Pro. PDF Expert 5 is pas bijgewerkt voor Apple’s nieuwste tablet en werkt ook in Split View-modus. Heb je een iPhone 6s, dan kun je genieten van 3D Touch via het appicoon.

PDF Expert ook op de Mac

Goed nieuws voor mensen die de smaak te pakken hebben gekregen met PDF Expert: deze app is er nu ook op de Mac. Deze helpt je om je PDF’s tussen iOS en Mac uit te wisselen dankzij ondersteuning voor Continuity en Handoff. De app bevat allerlei handige functies zoals soepel bladeren, snel zoeken, bewerken en annotaties toevoegen. Ook kun je bestanden uitwisselen met andere apps.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2015, 11:19
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, pdf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.