Reacties voor: Singapore Airlines start met iPhone-connectors

Singapore Airlines gaat in Airbus A330-vliegtuigen een iPhone-connector aanbrengen in de Economy Class, waarmee je op een monitor naar eigen films kunt kijken.
Lees het complete artikel → Singapore Airlines start met iPhone-connectors
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Geniaal dit! Jammer dat ik niet zo ver van school woon dat ik mot vliegen 🙁

  2. Very nice!

    Ze vliegen zeker niet op Turkije, zou zeker wel leuk vinden om op zo’n manier TV te kijken i.p.v. die schermpjes die uit ‘t ‘plafond’ klappen en vervolgens geen klap op te zien is 😛

  3. Op de foto staat de video , op het scherm dat die man vast heeft, horizontaal, maar toch heeft hij zijn iPhone verticaal vast.

    Hoe kan dit?

  4. dat lijkt mij wel logisch …

    denk niet dat het beeld op het scherm zal veranderen als jij je iPhone anders vast houdt. Dat signaal zal hetzelfde blijven
    + op zijn iPhone is het filmpje toch ook horizontaal

  5. Misschien is het net zo dat de zwarte lijnen net overeenkomen in gewoon en landscape zicht???

    Of zoals reeds gezegd, wordt er geen kopie gemaakt van het scherm van je iphone, maar van de film die je afspeeld, op het scherm…

  6. Intersting… Nu wachten op de eerste hacker die dit systeem misbruikt voor airbus spamming;) hoop wel dat het totaal los gekoppeld is van de rest van het vliegtuigje…

  7. Hoe kan dat nou je mag toch nooit je iphone aan hebben dat stoort ofzo toch?

  8. JNee Ralph, Dan is het lang geleden dat jij ooit met een vliegtuig hebt gevlogen sins een paar jaar hoef je je telefoon niet meer uit te zetten en kan je gewoon aanlaten staan.

  9. Netwerkverbindingen uitzetten, kan elke telefoon..

    En daarbij, volgens mij mag je in de lucht je netwerkverbinding weer aanzetten, ookal zal je er niks aan hebben en willen ze het liever niet.

  10. @Ralph

    Weet niet of je ene iPhone hebt maar als je naar instellingen gaat en dan boven aan kijkt wat staat daar?? als je dat uit zet?? maybe???? xD

  11. Origineel geplaatst door Cherrim
    JNee Ralph, Dan is het lang geleden dat jij ooit met een vliegtuig hebt gevlogen sins een paar jaar hoef je je telefoon niet meer uit te zetten en kan je gewoon aanlaten staan.

    Nou volgens mij klopt dat niet helemaal… Bij elke maatschappij waarmee ik de laatste jaren heb gevlogen mag de telefoon toch echt uit gedurende start en landing

  12. Hoe liggen de kansen voor een verbinding naar de cockpit om de piloot en bii calamiteiten te assisteren ?

  13. ‘officieel’ moeten alle mobiele telefoons helemaal uit…
    Vliegtuig mode mag ook niet omdat het niet direct controleerbaar is of een telefoon op vliegtuig mode staat ofniet.

  14. Dames en Heren welkom aan boord van deze Airbus A330 van Singapore Airlines. Dit vliegtuig is uitgerust met een geavanceerd entertainment systeem om rustig met uw dagelijks kantoorwerk door te gaan of een vermakelijke film te kijken. Ook kunt u uw iPhone aansluiten via op het systeem en uw eigen films bekijken. Jammer genoeg zijn zowel telefoons in normale stand als in vliegtuig stand niet toegestaan. Ook is het niet toegestaan om door middel van de acceleratie meters de besturing van het vliegtuig over te nemen….

  15. Ik heb weer gehoord dat het van de vliegmaatschappij af hangt. Bij KLM mag je je telefoon niet aan hebben, bij American Airlines wel.

    Ik baalde wel trouwens dat ik laatst mijn iPhone moest uitzetten, en daarbij ook mijn iPod, terwijl ik zenuwachtig in een KLM Boing 737 zat te wachten op de start.

  16. Zelfs met Singapore Airlines moet de telefoon uit! Niettemin, Singapore Airlines is nog steeds de beste maatschappij ter wereld!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.