Singapore Airlines start met iPhone-connectors

Singapore Airlines gaat in Airbus A330-vliegtuigen een iPhone-connector aanbrengen in de Economy Class, waarmee je op een monitor naar eigen films kunt kijken.

singapore airlinesPassagiers in de Economy-klasse van Singapore Airlines kunnen binnenkort hun iPhone aansluiten op het onboard entertainmentsysteem. De luchtvaartmaatschappij gaat de Airbus A330-toestellen die op de route Brisbane-Singapore worden gebruikt voorzien van een iPod- en iPhone-connector. Vanaf 30 maart is het mogelijk om je eigen filmpjes via het entertainmentsysteem te bekijken. In de Airbus A340-500 was de dienst al beschikbaar voor passagiers in de Business Class.

Elke vliegtuigstoel krijgt aan de achterzijde een paneel met iPod-/iPhone-connector en usb-poort, zodat je ook een mp3-speler met usb-aansluiting of usb-stick kunt aansluiten om je eigen muziek te luisteren, foto’s te bekijken of PDF-bestanden te lezen. Gelukkig zijn ze niet vergeten om ook een stopcontact en een leeslampje in de stoel te verwerken. Video’s kijken kan op een 26 cm beeldscherm, eveneens verwerkt in de achterzijde van de stoel.

Via: News.com.au

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2009, 16:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.