Reacties voor: Word de baas op de werkvloer in The Sims 4 voor Mac

Altijd al een bakkerij willen beginnen of aan de slag willen gaan als detective? Dankzij een nieuwe uitbreiding van The Sims 4 voor Mac kun je nu Sims aan het werk zetten.
Joris Kersten -

Reacties: 8 reacties

  1. Jammer dat ik deze game al op de windows laptop heb gekocht, had hem graag voor de mac willen hebben(net voor het eerst een mac gekocht).
    Zeer leuk spel, jammer van de laadmomenten steeds.

  2. @Daniel: Leuk dat je nu een Mac hebt! Ik heb ooit ergens gelezen dat je m gratis voor Mac kunt krijgen als je m al voor Windows had. Kan ook dat dit tijdelijk was.

  3. @Daniel: Je kan de game ook spelen op je Mac, ook als je het oorspronkelijk hebt gekocht voor Windows. Het enige wat je moet doen is je game registreren in Origin. Nadien download je Origin op je Mac, en log je in met je persoonlijke gegevens, en je zult zien dat je vandaar uit je game kan downloaden voor je Mac.

  4. @Daniel: @Pieter heeft gelijk, ik heb net op de officiële website gekeken en daar staat ook dat als je de game hebt voor Windows je hem ook voor Mac kunt downloaden zonder dat dit extra geld kost.

  5. @Daniel: Als je ‘m in je Origin account hebt kun je hem voor Windows en Mac downloaden. De versie is namelijk beschikbaar voor elke computer.

  6. Ja. Als het goed is kan je via origin je productcode invoeren en dan kan je het gewoon downloaden. Zonder dat je het voor een tweede keer hoeft te kopen.

  7. @Pieter: @Juan-89: Serieus? Zeker even het proberen waard! Bedankt voor de tip!

    Update: Dus echt bedankt voor de tip, blijkt dat ik en de Sims 4 en Simcity op de mac kan krijgen. Had deze beiden voor Windows, blij dat het kan. Nogmaals bedankt voor de tip!

  8. @Daniel: Als je hem via Origin hebt geactiveerd kun je gratis op de Mac downloaden als je de PC versie hebt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.