tweetdeck-desktop-mac

TweetDeck voor Mac voegt teams en groepsgesprekken per DM toe

TweetDeck voor de Mac heeft een update gekregen en heeft nu Groeps-DM's, Teams en meer foto's per tweet.

tweetdeck-desktop-macTweetDeck by Twitter is een aanrader als je de gebeurtenissen op Twitter schermvullend wilt volgen. Deze officiële app heeft vandaag een update gekregen voor de Mac, om te zorgen dat recent geïntroduceerde functies ook in TweetDeck werken. Zo is het vanaf nu mogelijk om groep-DM’s te versturen, waarbij je met meerdere mensen een afgeschermde conversatie voert. Twitter voor iOS kreeg die functie trouwens in januari al.

Ook kun je de toegang tot accounts voortaan veilig delen door gebruik te maken van de Teams-functie. Je kunt meerdere mensen toewijzen aan een team, die dan vervolgens het Twitter-account van bijvoorbeeld een bedrijf kunnen beheren.

Er zitten nog wat meer verbeteringen in de app, die we eerder al in de gewone Twitter-app hebben gezien zoals het toevoegen van meerdere foto’s aan een tweet (maximaal 4 is toegestaan in TweetDeck). Ook spelen video’s en gifjes nu in-line terwijl je door de berichtenfeed aan het bladeren bent. Kom je iets leuks tegen, dan kun je nu een tweet delen met een groep vrienden of het bericht via DM sturen.

Voor Dataminr-gebruikers is er nu de mogelijkheid om kolommen toe te voegen en notificaties te ontvanger als er iets gebeurt in de Dataminr-watchlists die je volgt. Dataminr is een bedrijf dat voor bedrijven berichten op Twitter analyseert en je waarschuwt als er iets gebeurt dat voor jouw bedrijfstak van groot belang is. Ze hebben klanten in de financiële en publieke sector, nieuwsorganisaties en op het gebied van crisismanagement.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 april 2015, 17:41
Categorieën Apps, Mac & macOS
Onderwerpen tweetdeck, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.