Philips-Hue-Phoenix

Philips Hue-app laat je nu lampen verwijderen uit de lijst

Philips Hue heeft een update van de officiële app uitgebracht, zodat je voortaan lampen kunt verwijderen uit de lijst. Ook worden nu de Philips Hue Phoenix-lampen ondersteund.

Philips-Hue-PhoenixDe Philips Hue-app heeft een update gekregen waarvan je denkt: “Waarom hebben ze hier niet eerder aan gedacht?” Voor het eerst kun je namelijk Hue-lampen verwijderen uit de lijst met gekoppelde lampen. Om dit te gebruiken moet je wel zorgen dat de Hue Bridge een update naar de meest recente firmware heeft gekregen. Het is ook mogelijk om Hue Tap-schakelaars uit de lijst te verwijderen. Ook heeft Philips nu ondersteuning toegevoegd voor de nieuwe Hue Phoenix-lampen. Dit is een productlijn met meerdere lampen voor binnenshuis, waar we eerder over schreven.

Hue Phoenix bestaat uit vijf verschillende lampen, waaronder een muurlamp, plafonnière en keukentafellamp. Daarnaast kun je natuurlijk de gewone Philips Hue-lampen, de Hue Lux-lampen en de verschillende varianten ermee gebruiken. Philips maakt bijvoorbeeld een lichtslang en een Mickey Mouse-lamp met oren, maar ook kleine ledlampjes die je in plafondspotjes kunt gebruiken.

Philips Hue Widget (Custom) Philips Hue Widget 2 (Custom)

In de Philips Hue-app zijn verder nog bugfixes en stabiliteitsverbeteringen doorgevoerd.

Tipgever: @Bjornftw

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 april 2015, 13:22
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp philips hue

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.