Sims 4 Get to Work

Word de baas op de werkvloer in The Sims 4 voor Mac

Altijd al een bakkerij willen beginnen of aan de slag willen gaan als detective? Dankzij een nieuwe uitbreiding van The Sims 4 voor Mac kun je nu Sims aan het werk zetten.

Sims 4 Get to WorkHeb je altijd al een bakkerij willen beginnen? Of zie je een carrière als detective wel zitten? Met het nieuwe uitbreidingspakket van The Sims 4 voor Mac kun je met je personages op zoek naar een droombaan. In de populaire game bepaal je zelf hoe je Sims aan het werk gaan en hun tijd zullen besteden.

De ‘Get to Work’-uitbreiding is de eerste grote update die Electronic Arts voor het spel heeft gemaakt. Er zijn drie verschillende beroepen toegevoegd waar je uit kunt kiezen: de arts, detective en wetenschapper. Als arts werk je in een ziekenhuis waar je helpt bij geboortes, patiënten onderzoekt en scans uitvoert. Ook kun je thuis langsgaan bij Sims die zich niet lekker voelen. Speel je als detective dan los je zaken op door bewijsmateriaal te verzamelen op de plaats delict en ooggetuigen te zoeken. Op het politiebureau ondervraag je verdachten en neem je vingerafdrukken af. Daarnaast kun je de straat op om de veiligheid te bewaren of waar nodig boetes uit te schrijven. Wil je aan de slag met maffe experimenten dan kun je kiezen voor de wetenschapper. Hij knutselt aan machines om Sims te klonen, objecten te transformeren en te kunnen reizen naar de mysterieuze wereld van aliens, die je nu zelf kunt creëren en hun terugkeer maken in de game.

The Sims 4 Get to Work uitbreiding

Naast de verschillende beroepen waar je uit kunt kiezen kunnen ondernemende types ook een eigen winkel beginnen, zoals een kledingboetiek of kunstgalerij. Je kunt vervolgens personeel aannemen, de bedrijfskleding uitzoeken en de prijzen bepalen om zo uit te groeien tot een Simmiljonair.

Om te kunnen spelen met het nieuwe uitbreidingspakket van The Sims 4 zul je de game eerst op je Mac moeten installeren. Heb je dit nog niet gedaan, dan kun je de game aanschaffen via de website van Origin. Hiervoor moet je wel beschikken over minimaal 10GB vrije schijfruimte, 4GB RAM-geheugen en OS X 10.7.5 of later. De uitbreiding van the Sims 4 kost €40 en is vanaf 2 april te downloaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 april 2015, 14:24
Categorie Mac & macOS
Onderwerp sims

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.