Reacties voor: Shortcuts Sunday #7: RSSFeed, Profile Switcher en Hartslag weekoverzicht

Met Siri Shortcuts en de Opdrachten-app is heel veel mogelijk. In dit zevende deel van 'Shortcuts Sunday' brengen we drie Shortcuts onder de aandacht: een grafiek van je hartslag, snel de laatste vijf berichten van je favoriete nieuwssites en meer.
Andy Van Roosendael - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. Hallo Andy,

    Ik lees met belangstelling je wekelijkse shortcut oplossingen. Ik vraag mij af of het aanpassen van contacten ook via een shortcut mogelijk is. Zie onderstaande beschrijving.

    Hieronder een probleem(pje) waar ik een slimme oplossing voor zoek.
    Bestaat er al een oplossing of kan dit iets zijn voor de OPDRACHTEN app?

    Ik wil meerdere contactpersonen (collega’s) een andere ringtone geven dan de rest. Daarmee werk en prive herkenbaar maken zeg maar.

    Moet ik bij elke individuele contact de ringtone instellen of kan dat via een bulk actie via een slimme selectie, bijvoorbeeld op bedrijf.
    Ook een selectie via groepen zou een insteek kunnen zijn.
    Het gaat in mijn geval om 350 contacten.

    Ik veronderstel dat ik niet de enige ben.
    Ik kan het niet vinden via een Google zoekactie.
    Is dat wat voor een artikel?

  2. @Joop: Bedankt voor je waardering. Helaas is deze optie nog niet mogelijk met of in een opdracht. Je kan al wat info wijzigen van je contacten maar helaas is de ringtone daar geen van. Persoonlijk denk ik dat Apple niet meteen zulke functionaliteiten gaat toevoegen aan de opdrachten app, ook het wijzigen van systeem instellingen is zeer beperkt momenteel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.