Reacties voor: Shortcuts Sunday #6: Klembord, Control Center en Backups

Met Siri Shortcuts en de Opdrachten-app is heel veel mogelijk. In dit zesde deel van 'Shortcuts Sunday' brengen we drie Shortcuts onder de aandacht: slimmer werken met je klembord, een extra uitgebreid Control Center en Backups maken van je opdrachten.
Andy Van Roosendael -

Reacties: 8 reacties

  1. Sinds shortcuts uitkwam ben ik er lekker mee bezig, daarom ook super handig dat jullie elke week een paar shortcuts uitlichten.
    Nu zit ik zelf al een tijdje te rommelen met een bepaalde opdracht.
    Mijn werkgever stuurt elke maand netjes de loonstrook via email, als zip met een wachtwoord, nu probeer ik via shortcuts de zip te kunnen uitpakken maar ik loop elke keer tegen het wachtwoord probleem aan. Gewone unzip is simpel te maken. Is er een manier om een beveiligde zip te unzipped via shortcuts?

  2. @b1: Kun je niet via input iets doen?

  3. @b1: Stel de vraag eens op reddit bij r/shortcuts. Zij kunnen je vast helpen!

  4. Ik probeer het adres van zoek mijn vrienden als adres te krijgen zodat ik een routebeschrijving in Waze kan krijgen en een ETA kan versturen.
    Iemand een idee?

  5. Zou iemand mij kunnen uitleggen hoe die eerste shortcut werkt ?
    Ik kan het niet opslaan of misschien begrijp ik niet hoe het werkt

  6. Iemand enig idee waarom de shortcuts app uitvalt bij het openen? Zojuist de all-in-One gedownload via routine.co maar nu kan ik de app niet meer openen.

  7. @Arjan: Krijg je de melding ‘Database error’? Zo ja dan moet je even de app sluiten, iDevice opnieuw opstarten en nogmaals proberen of de app nu wel opent. Anders zal je de database moeten herstellen (opnieuw instellen drukken…). Je kan ook steeds via een eigen back-up opdrachten terug zetten.

    @Tim: Je voert de opdracht uit en drukt op bewaren, hierna maak je een keuze uit een van de 5 slots. Er moet uiteraard wel iets in je klembord aanwezig zijn.

  8. @AndyVRD: Bedankt voor de reactie. Ik kan echter niet in de app zelf komen. Deze sluit vrijwel direct af. Database verwijderen klinkt dus onmogelijk tenzij ik een andere ‘route’ over het hoofd zie!?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.