iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 16 maart 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 16 maart 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoMet de verkiezingen achter de rug kunnen we even rustig bijkomen van alle spanning met wat relaxte nieuwtjes. We keken daarom naar de nieuwe functies die WhatsApp binnenkort gaat invoeren, we zoomden in op de 3D-beelden van Apple Park en we gingen aan de slag met de Apple Watch-app van Serist, waarmee je je kijkschema voor tv-series op de pols kunt bekijken. Maar we hebben ook wat serieuzer nieuws, namelijk een beveiligingsprobleem bij de mail-app Spark en minder leuk nieuws voor mensen die voor Spotify geen cent betalen. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Hilversumtv (gratis, iPhone, iOS 8.2+) - HilversumTV heeft tv-programma’s uit het rijke archief van de omroepen bij elkaar gescharreld, zoals de Familie Knots (zie hierboven).
  • bunq (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.3+) - De bunq-app heeft nu zoekfilters.
  • My Vodafone (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - Daar gaan ze nog wat van horen: Vodafone heeft nu een feedback-knop in de app.
  • Just Press Record (€5,49, iPhone/iPad/ Watch, iOS 13.0+) - Deze handige opname-app heeft meer wijzerplaatfuncties voor de Apple Watch-gekregen.
  • FiLMiC Pro-Video Camera (€16,99, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 11.1+) - Versie 6.0 is uit met een nieuwe interface en nog meer functies.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.