iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 16 maart 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 16 maart 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoMet de verkiezingen achter de rug kunnen we even rustig bijkomen van alle spanning met wat relaxte nieuwtjes. We keken daarom naar de nieuwe functies die WhatsApp binnenkort gaat invoeren, we zoomden in op de 3D-beelden van Apple Park en we gingen aan de slag met de Apple Watch-app van Serist, waarmee je je kijkschema voor tv-series op de pols kunt bekijken. Maar we hebben ook wat serieuzer nieuws, namelijk een beveiligingsprobleem bij de mail-app Spark en minder leuk nieuws voor mensen die voor Spotify geen cent betalen. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - HilversumTV heeft tv-programma’s uit het rijke archief van de omroepen bij elkaar gescharreld, zoals de Familie Knots (zie hierboven).
  • bunq (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - De bunq-app heeft nu zoekfilters.
  • My Vodafone (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Daar gaan ze nog wat van horen: Vodafone heeft nu een feedback-knop in de app.
  • Just Press Record (€5,99, iPhone/iPad/Watch/Mac, iOS 15.6+) - Deze handige opname-app heeft meer wijzerplaatfuncties voor de Apple Watch-gekregen.
  • Filmic Pro-Video Camera (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 14.1+) - Versie 6.0 is uit met een nieuwe interface en nog meer functies.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.