Reacties voor: Sellanapp: Kickstarter, maar dan voor app-ontwikkelaars

Sellanapp laat je jouw app-idee presenteren aan de wereld, om er investeerders voor aan te trekken. Een beetje zoals Kickstarter.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Is dit niet gevaarlijk voor ontwikkelaars? Het is ook makkelijk ideeën scoren op deze manier voor andere ‘ontwikkelaars’.

  2. Dit lijkt mij inderdaad een reëel “gevaar”. Goed idee maar hoe zorg je er voor dat “derden” er niet gewoon mee vandoor gaan?

  3. Dat vraag ik me ook af Nick. Sta je bijvoorbeeld in je recht wanneer je een idee op Sellanapp (sellanep?) hebt staan? Kan je in dat geval succesvol een ‘ideedief’ aanklagen?

    Het idee doet mij een beetje denken aan Ideaswatch, waar het breder getrokken wordt dan mobile apps, maar waar je ook een team kan vormen. Als er wat juridische zekerheid is, is dit voor mij en mijn geweldige, world changing ideeën ook zeker een optie!

  4. Ik neem aan dat app ontwikkelaars daar ook kunnen gaan winkelen. Als ik een top app idee heb en ik zet hem daar neer staat hij nog eerder in de appstore (door concurrent) dan dat ik investeerders heb.

  5. Een idee is niet zoveel waard zolang het niet op de juiste manier uitgewerkt wordt in mijn ogen. Voor een succesvolle app is meer dan een goed ideetje nodig.

    De initiatiefnemers geloven in ieder geval wel erg in ‘crowdfunding’, ik zie dat je namelijk ook al voor EUR 20 in hun eigen idee SellanApp kunt investeren via Symbid

  6. Het is te hopen dat ze snel gaan beginnen.
    Dan kan ik wat ideeën opdoen 😉

  7. Een zelfde soort initiatief is te vinden op http://www.appbackr.com die is al wel gewoon te gebruiken.

  8. Ditzelfde ‘gevaar’ zou er dan ook zijn voor Kickstarter en zo. Kan je ook ideeen jatten en zelf (laten) maken. Sellanapp zit volgens mij slim in elkaar, zij bouwen die apps ook (of laten dat doen) en plaatsen het zelf in de app stores. Heel wat anders dan die andere site.

  9. Origineel geplaatst door Paul van Dijk
    Een zelfde soort initiatief is te vinden op http://www.appbackr.com die is al wel gewoon te gebruiken.

    Ja, appbackr is hot en levert ook redelijk veel op als je de juiste apps weet te vinden die goed verkopen in de app stores en andere platformen. Zo zijn o.m. AppZilla 2, JogTracker, etc. succesvolle apps waren investeerders (backrs) in kunnen investeren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.