Segway KickScooter ES2

Segway’s nieuwe elektrische step werkt met iPhone-app

Segway komt binnenkort met een nieuwe elektrische step. De Segway KickScooter ES1 en ES2 zijn licht van gewicht en met de bijbehorende iPhone-app krijg je onder andere inzicht in statistieken.

Segway komt binnenkort met een nieuwe elektrische step. De Segway KickScooter ES1 en ES2 zijn licht van gewicht en met de bijbehorende iPhone-app krijg je onder andere inzicht in statistieken.

Segway KickScooter ES2

Segway KickScooter ES1 en ES2

Segway is vooral bekend van het gelijkname voertuig waarmee je moet leunen om je te verplaatsen en te sturen. Het Amerikaanse bedrijf maakt echter ook andere éénpersoonsvoertuigen, waaronder elektrische steps. Binnenkort verschijnt de KickScooter ES1 en ES2 op de Nederlandse markt. Tijdens de IFA-beurs in Berlijn zullen ze begin september voor het eerst te zien zijn. De ES1 weegt in totaal zo’n 11 kilo, terwijl de ES2 een kilootje zwaarder is. Het verschil tussen de ES1 en de ES2 zit hem in de maximum snelheid. Het eerste model kan maximaal 20 kilometer per uur, maar het tweede model bereikt een maximum van 25 kilometer per uur. Beide modellen zijn inklapbaar, zodat je ze makkelijker met je mee kunt nemen. De afmetingen zijn verder identiek.

Zowel de ES1 als de ES2 zijn te bedienen met een iPhone. Met de bijbehorende Ninebot & Segway-app (link) kun je de step vergrendelen met de antidiefstalfunctie. Zo zorg je ervoor dat je hem veilig op slot kunt zetten en je het mogelijke dieven extra moeilijk maakt. Ook kun je je snelheidslimiet en cruise-controlinstellingen aanpassen, terwijl je met de ES2 ook de verlichting aanpast. De app kun je ook gebruiken voor het inzien van statistieken en voor het downloaden van de nieuwste firmware-update.

Segway Kickscooter elektrische step.

De KickScooter ES1 en ES2 van Segway moeten vanaf het vierde kwartaal beschikbaar zijn. De exacte prijzen van deze modellen zijn nog niet bekend. Het zou goed kunnen dat Segway zowel de prijzen als de beschikbaarheid aankondigt rond de IFA in Berlijn, waar de steps tentoongesteld worden. De IFA vindt plaats van 1 tot en met 6 september 2017.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2017, 15:32
Categorie Accessoires
Onderwerp verkeer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.