Reacties voor: Screenprotectors en 3D Touch gaan goed samen

Screenprotectors werken probleemloos met 3D Touch, heeft Apple-topman Phil Schiller bevestigd. Maar je kunt niet zomaar elke screenprotector uit het rek trekken.
Lees het complete artikel → Screenprotectors en 3D Touch gaan goed samen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Haha Apple reguleert zelfs de screenprotector markt…
    Goed bezig!

  2. Alleen HELE dure screenprotectors werken goed…

  3. @Gabor: Waarschijnlijk bedoel je het cynisch, maar ik kan het wel begrijpen. Bij iDevices is de soepele touch-interface heel belangrijk voor het (imho onovertroffen) gebruiksgemak. Een slechte screenprotector zou daar afbreuk aan doen.

    Bovendien zijn ze alleen streng met wat ze in hun eigen stores toelaten, spreken van “de screenprotectormarkt reguleren” is dan misschien toch wel een héél klein beetje overdreven? 😏

    Overigens kan een screenprotector ook op andere manieren dan de touchinterface zelf de gebruikservaring verpesten. Ben er zelf vanaf gestapt omdat de oleofobische laag op je scherm ermee niet meer werkt, en je dus weer met een scherm vol vingerafdrukken opgescheept zit.

    Licht off-topic misschien, maar heb de indruk dat de antireflectiecoating op (bv) de Air2 ook veel gevoeliger voor vette vingerafdrukken is dan de coatings die Apple daarvòòr gebruikte. Zijn er meer mensen met die ervaring?

  4. Heb ze nooit begrepen die screenprotectors. Je doet toch ook geen plastic zak om je tv?* (*ironisch) Er is veel tijd en geld gestoken in hoe het scherm moet voelen en vetvlekvrij blijft en dan vervolgens iets erop plakken zodat je daar niets meer aan hebt.
    Ik snap best dat het dan minder gevoelig is voor krassen, maar zo kwetsbaar is het ook weer niet en als je er enigszins voorzichtig mee omgaat heb je nergens last van. Je moet hem inderdaad niet met de glaskant op tafel leggen en lekker heen en weer gaan schuiven.

  5. En hoe zit het met de tempered glass screenprotectors?

  6. Wij verkopen screenprotectors gemaakt van gehard glas. Voor iedereen met twijfels, glazen screenprotectors werken zonder problemen met 3D touch.

  7. HMM shit, zagg glass sp is 0.4mm…

  8. @Ronald: ZAGG invis. Shield Glass is 0,4mm dik en zit nu op mijn iphone 6 plus. Deze zal dus niet werken, dat is wel zonde want ik vind dit de beste screen protector ooit. Benieuwd waar ZAGG mee komt.

  9. Ik heb nooit screenprotectors gebruikt. En nee, ik heb nog nooit krassen op mijn scherm gehad. Screenprotectors zijn voor gebruikers die hun iPhone overal bij steken, zoals sleutels of andere scherpe voorwerpen. :p

  10. @Coolstorybro: Spreek voor jezelf aub.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.