Reacties voor: Scherm iPhone 6s bestaat uit acht verschillende lagen

Het scherm van de iPhone 6s bestaat dankzij 3D Touch uit acht verschillende lagen tegenover vijf in de iPhone 6. Dankzij extra lagen voor het 3D Touch-scherm registreert de iPhone 6s hoe hard je precies op het scherm drukt.
Lees het complete artikel โ†’ Scherm iPhone 6s bestaat uit acht verschillende lagen
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Grappig, hoeveel kost het schermpje dan nu vervangen?

  3. Eventjes half off-topic. Zou je doormiddel van het weghalen- en gebruiken van polarizing film een soort van spy-achtig dingetje kunnen maken? Alternatieve vorm van codering; Alleen af te lezen d.m.v. het filter.

    ik vind het wel een grappig idee. ๐Ÿ™‚

    Maar anders dan dat: Hoeveel lagen heeft de oude iPhone? Als ik het bericht lees is er maar 1 laag bij gekomen. Hoe dan ook. 8 lagen, jemig. Hoe krijgen ze het voor elkaar. ๐Ÿ™‚

  4. Gaaf! Ik heb de 6S bij een collega in werking gezien en toch wel mooi hoor. En echt weer sneller dan mijn 6. Met al die 6S nieuwtjes begint het wel wat te kriebelen ๐Ÿ™‚

  5. Afgelopen zaterdag mn iPhone 6s gehaald, wat een monster zo snel. En idd dat 3Dtouch is echt geweldig. Ik heb er zelf een originele silicone cover van Apple omheen zitten. Voelt echt super en gewicht is heerlijk. Ligt goed in de hand.

  6. Geweldig, maar wel overkill.
    Men had ook softwarematig een vettere vingerafdruk (bij harder drukken) kunnen registreren (zo bewijst de jb tweak Forcetouch Activator)

  7. Vorige week van 5 naar 6s gegaan. Verschil is wel heel veel.
    Alleen Touchid is nog erg wennen want hij scant hem soms niet goed vind ik

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.