iMessage-schaakspelletje Schaakmat is Apple’s gratis App van de Week

Liefhebbers van schaken opgelet: Schaakmat (Checkmate) is Apple's nieuwe App van de Week. Je downloadt deze iMessage-app nu gratis in de App Store.

Nadat Apple afgelopen weken telkens verschillende puzzel-apps uitlichtte, is het deze week de beurt aan een andere categorie apps. Deze week is de keuze namelijk gevallen op Schaakmat (link), een schaakspelletje voor iMessage. Zoals gewoonlijk met de App van de Week download je ook Schaakmat deze en komende week (tot donderdag) gratis in de App Store.


Checkmate is Apple's gratis App van de Week

Schaakmat iMessage-app: speel schaak tegen vrienden en familie

Met het schaakspelletje Schaakmat! neem je het via iMessage op tegen familie en vrienden. Zodra je de app na installatie opent, kun je meteen beginnen met spelen. Je opent een nieuw gesprek of je kiest iemand uit je lijst met berichten en je tikt op het icoon van Schaakmat (of Checkmate in het Engels). Je doet je zet lokaal op je eigen iPhone of iPad en vervolgens stuur je die door naar je tegenstander. Andersom doet hij of zij hetzelfde.

Checkmate iMessage-app voor iPhone en iPad

Meer informatie over het downloaden en installeren van iMessage-apps vind je in onze tip over iMessage-apps.

Bekijk ook

iMessage-apps downloaden en gebruiken: zo werkt het in iOS 17

iMessage werkt met speciale apps, zoals stickers, spelletjes en meer. In deze tip lees je alles over iMessage-apps, de iMessage App Store en hoe je deze kunt gebruiken en installeren. En sinds iOS 17 vind je ze op een geheel nieuwe plek. Lees hier hoe iMessage-apps nu werken, hoe je ze kan verwijderen en meer handige tips.

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 augustus 2017 om 10:26
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.