Reacties voor: SanDisk brengt usb-stick voor iOS uit

SanDisk heeft de iXpand aangekondigd, een usb-stick met Lightning-connector, waarmee je bestanden tussen iPhone, iPad en desktop uitwisselt.
Lees het complete artikel → SanDisk brengt usb-stick voor iOS uit
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Ziet er goed uit, als er behalve films en foto’s ook muziek op kan dan is het zeker een overweging waard.

  2. Die wil ik wel… Heb nu naar 16gb op mm iPhone 6 en dat is toch te weinig.. Waar kun je deze kopen?

  3. Nog mooier zou het zijn als je er ook Apps van kon laten draaien zoals bv navigatie apps die nogal veel in nemen 🙂 benieuwd of Apple dat ooit nog eens toe zal laten.

  4. Origineel geplaatst door Dave
    Nog mooier zou het zijn als je er ook Apps van kon laten draaien zoals bv navigatie apps die nogal veel in nemen 🙂 benieuwd of Apple dat ooit nog eens toe zal laten.

    Denk niet dat Apple dat gaat toe laten.

  5. Zou mooi zijn als je met de Plex app bestanden erop kunt synchroniseren.

  6. Origineel geplaatst door Donovanaray
    Denk niet dat Apple dat gaat toe laten.

    Het is ook hoop tegen beter weten in 🙂 maar evengoed blijft t wel een mooi stickie 🙂

  7. Ja, deze wil ik ook!!! Waar kun je hem bestellen?

  8. Geef liever 100 euro meer uit aan m’n nieuwe iphone en heb dan 64gb ipv 16gb. Er zijn genoeg USB stick achtige appjes. Kan ik ook niets kwijtraken.

  9. Als je dit wilt koop dan liever een Android toestel.

  10. @Julian: waar slaat dit nou weer op dan. Heb nog liever te weinig opslag dan dat ik met android moet gaan lopen. Sommige mensen hebben gewoon niet het budget om 100euro meer te gaan betalen maar willen toch een iphone. Nou dan is de keus snel gemaakt. Af en toe foto’s op pc gooien en je kunt weer

  11. @eiskoud: Kan je er is enkele opnoemen, zou dat wel willen weten.

  12. Pffff geen microSD slot en dan krijg je dit soort “oolossingen”

  13. @eiskoud: Bedoel je niet €200?

  14. Ik sluit m om de zoveel tijd aan aan m’n iMac en zet dan alle media op m’n NAS welke ik daarna ook weer via m’n iPhone kan raadplegen dus is niks voor mij..

  15. @Wiebstar: Verschil iphone 6 16 GB en 64 GB is inderdaad 100 euro!

  16. Maar kan deze usb stick dan ook op bv. Een ipad 2?

  17. Origineel geplaatst door rkltnk
    @Julian: waar slaat dit nou weer op dan. Heb nog liever te weinig opslag dan dat ik met android moet gaan lopen. Sommige mensen hebben gewoon niet het budget om 100euro meer te gaan betalen maar willen toch een iphone. Nou dan is de keus snel gemaakt. Af en toe foto’s op pc gooien en je kunt weer

    Maar wel later er een dure USB stick bijkopen? Dat spaar je toch even door?!

  18. Als je geen 100€ extra kan uitgeven voor meer storage, moet je ook deze stick niet kopen. Dan moet je zelfs uberhaupt geen iphone kopen. Koop dan een phone van 50€ want dan liggen je prioriteiten financieel serieus verkeerd.

  19. @Ed: Oke dat wist ik niet. Heeft Apple dat veranderd vanaf de 6? Voorheen was het altijd wil je dubbele opslag betaal je steeds €100 meer.

  20. Beetje afgekeken weer..
    De istick word net uitgeleverd en volgens mij zijn zij met dit idee toch als eerste gekomen..
    Deze heb ik ook besteld.

  21. Waar is deze het makkelijkst te bestellen?

  22. Sandisk heeft al een draadloos alternatief met vergelijkbare mogelijkheden, voor een lagere prijs: de SanDisk Connect range (flash drive en media drive). Omdat die niet fysiek aan je iDevice gekoppeld hoeft te worden werken die zowel met 30pins als lightning iDevices, handig als je die (ook) hebt. En die kun je omdat ze draadloos worden gekoppeld gewoon in tas of jaszak laten zitten terwijl je ze gebruikt, dus geen onhandige droedel aan je mooie slanke iDevice (voor 6+ gebruikers minder relevant dus 😉 ) De media drive kun je bovendien uitbreiden met SD, dus voor relatief weinig extra tot 128 of zelfs 192 GB uitbreidbaar!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.