sandisk ixpand

SanDisk brengt usb-stick voor iOS uit

SanDisk heeft de iXpand aangekondigd, een usb-stick met Lightning-connector, waarmee je bestanden tussen iPhone, iPad en desktop uitwisselt.

Sandisk heeft een nieuwe usb-stick uitgebracht met de naam iXpand. Het bijzondere is dat er zowel een normale usb-connnector als een Lightning-connector op zit. Het idee is dat je makkelijker bestanden tussen iOS en de desktop kunt uitwisselen.

sandisk ixpand

Handig als je een 8GB of 16GB iPhone hebt en constant tegen de grenzen van de opslag aanloopt. De usb-stick is alleen geschikt voor iPhones en iPads met iOS 7 en iOS 8. Je kunt er bijvoorbeeld foto’s en video’s mee uitwisselen, als dat via een online verbinding (of AirDrop) te traag gaat. Met een los verkrijgbare app kun je zelfs AVI-filmpjes en WMV-video’s naar de iPhone streamen zonder dat je ze eerst hoeft te converteren. Voor het model met 16GB opslag betaal je $60 en voor het 64GB-model ben je $120 kwijt.

Reken op leessnelheden tot 13MB per seconde en schrijfsnelheden van 14MB per seconde via USB 2.0. Er zit een ‘Made for iPhone’-merkje op, de behuizing is van metaal en de flexibele connector kan overal bij. Vandaar het wat hogere prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2014, 21:41
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.