Reacties voor: Samsung-topman verklapt dat Apple aan kleinere iPad werkt

Een topman van Samsung heeft verklapt dat Apple een kleinere iPad met 7,85-inch scherm wil uitbrengen. Samsung is verantwoordelijk voor de schermen in de nieuwe iPad.

Reacties: 22 reacties

  1. Bericht 2 weken geleden ook al ergens anders gelezen. Beetje mosterd na de maaltijd.

  2. De mini iPad zou mijn opvolger van de iPad 1 wel eens kunnen worden.

  3. JAAA! ik wil een 2″ ipad!

  4. De kleinste iPad tot nu toe: iPod nano.

  5. Apple en samsung, ze kunnen niet zonder elkaar, maar schijnbaar samen ook geen oplossing. Altijd wat. En dan elkaar steeds voor de rechter slepen. Als apple van mening is dat samsung onbetrouwbaar is, doe er dan geen zaken mee. Maar ja geld maakt veel goed schijnbaar.

  6. Voor mij geen kleine iPad.

  7. Origineel geplaatst door DreVoor mij geen kleine iPad.

    Voor mij alles van Apple, ze zijn god!!

  8. Origineel geplaatst door DreVoor mij geen kleine iPad.

    Voor mij alles van Apple.

  9. Ik zie de iPad passend in de ruimte tussen Foon en Book, zoals hij gepositioneerd wordt. Waarom zou je tussen Foon en Pad nog wat willen?

    Dan zou het beide moeten zijn zoals de mislukte Samsung 7 inch en die Dell van 5. Ik verwacht niet dat Apple in dat loosing segment wat kan doen.

    Waarom gaan ze niet voor een convertable zoas de Sony S2…

  10. In Amerika is de 7″ anders een redelijk goed succes. De Kindle Fire en de Nook van ‘Barnes & Noble worden daar goed verkocht. Het ligt alleen aan de prijs die moet rond de €200 liggen en de content moet goed zijn.
    Qua content zit het wel goed, rest alleen de prijs nog.
    Mja om te verkopen worden die 7″ tablets onder kost prijs verkocht.

    Iets wat Apple niet gaat doen!

    Eerst nog maar eens zien dat er een 7″ iPad komt, geloof er zelf weinig van. Apple ziet namenlijk geen concurrentie in de 7″ tablet markt.

  11. Van mij zou de volgende ipad zelfs een tikkie groter mogen, mits hij niet zwaarder zou worden, dat betekent dus dat de componenten lichter moeten worden of de accu krachtiger voor hetzelfde gewicht.

    Ik denk daarbij voornamelijk aan de ipad als vervanger van het tijdschrift.

    Je merkt toch op de ipad dat het allemaal wat krap is ten opzichte van het papieren exemplaar, het “overzicht” gevoel raakt een beetje weg.

    Een 12 of 13 inch iPad iemand?

  12. Mits de prijs enigszins gelijk blijft aan de concurrenten geef ik het een kans van slagen.
    Mensen zullen toch veelal voor het comfort van een 9,7” kiezen..zeker met een retina scherm.

    Heb wel eens een tab in mn handen gehad, maar liep niet warm voor de afmeting.
    Om de concurrentie af te troeven is het leuk voor het assortiment, maar ik blijf weinig toegevoegde waarde zien.

  13. Ik hoop niet dat Apple dit doet en het lekker houd bij het originele formaat. Als de resolutie hiervan ook weer anders is worden de developers er ook niet blij van denk ik..

  14. Origineel geplaatst door frits
    Apple en samsung, ze kunnen niet zonder elkaar, maar schijnbaar samen ook geen oplossing. Altijd wat. En dan elkaar steeds voor de rechter slepen. Als apple van mening is dat samsung onbetrouwbaar is, doe er dan geen zaken mee. Maar ja geld maakt veel goed schijnbaar.

    Geld is vermoedelijk niet de drijfveer. Apple heeft een leverancier nodig die de gewenste aantallen en de gewenste kwaliteit kan leveren. Erg veel keus zal Apple daarom niet hebben.

  15. Origineel geplaatst door Maxx
    Ik hoop niet dat Apple dit doet en het lekker houd bij het originele formaat. Als de resolutie hiervan ook weer anders is worden de developers er ook niet blij van denk ik..

    Er is geen enkele reden om de resolutie te veranderen. Apple heeft net laten zien dat ze de resolutie van de huidige iPad kunnen verdubbelen zonder de fysieke afmetingen te veranderen. Dan kan het andersom uiteraard ook.

  16. @frits:

    Dat heb ik ook nooit begrepen. Ze doen er alles aan om elkaar de nek om te draaien ,maar apple koopt wel lekker hun onderdelen bij samsung.

  17. Misschien is het eigenlijk de nieuwe “afstandsbediening” van de iTV? Krijg je daar weer ruzie over wie de afstandsbediening heeft (naast nu al de iPad).

    Hij zal dan vooral gebruikt gaan worden voor het interactieve deel (wat kijken je vrienden, tweede scherm programma etc).

  18. Samsung begint nu wel echt behoorlijk zielig te worden. Als ze het voor de rechtbank niet voor elkaar weten te krijgen, proberen ze maar bij Apple wind uit de zeilen te nemen door non-disclosure agreements te schenden.

  19. Hoe kan het nu dat de mobiele Samsung-schermen minder van kwaliteit zijn dan het retina-display van Apple? Ze hebben ten eerste een blauw/groene gloed, ten tweede lagere pixeldichtheid.

  20. Wie zegt dat Samsung dit niet heeft verspreid met goedkeuring of zelfs in bespreking met apple?

    Dit zorgt namelijk weer dat de rumor mill lekker gevuld blijft en het vanzelf een hype word.

  21. for iPad 2 case smart cover http://kisalt.be/zmedgw

  22. Origineel geplaatst door vanHorckVan mij zou de volgende ipad zelfs een tikkie groter mogen, mits hij niet zwaarder zou worden, dat betekent dus dat de componenten lichter moeten worden of de accu krachtiger voor hetzelfde gewicht.Ik denk daarbij voornamelijk aan de ipad als vervanger van het tijdschrift.Je merkt toch op de ipad dat het allemaal wat krap is ten opzichte van het papieren exemplaar, het “overzicht” gevoel raakt een beetje weg.Een 12 of 13 inch iPad iemand?

    Ben het hier helemaal mee eens!
    Kleinere iPad zie ik niets in scherm iPad nu is goed, en anders iPhone.
    Een A4 formaat zou super zijn weet niet hoe dan de resolutie zou uitkomen met films e.d. maar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.