Twee alternatieve DODOcases aangekondigd voor de nieuwe iPad

The Nest heeft twee nieuwe DODOcases voor de iPad 3 getoond. Deze zijn gemaakt met meerdere kleuren. Je kunt nu ook een gouden tekst op de buitenkant van je case laten drukken.

DodocaseNaast een nieuwe revisie van de bekende DODOcase voor de iPad 3, zijn er vanaf vandaag ook twee totaal nieuwe cases verkrijgbaar: DODOcase Essentials en DODOcase Spring/Summer. Deze nieuwe cases lijken op de originele DODOcase, maar zijn verkrijgbaar in het grijs, bruin, groen, blauw, geel en oranje. Beide zijn alleen voor de nieuwe iPad verkrijgbaar.

De DODOcase Essentials is verkrijgbaar voor $69,95. Voor de Spring/Summer-versie betaal je 10 dollar meer. Het origineel, omgedoopt tot de DODOcase Classic, is ook nog voor de nieuwe iPad verkrijgbaar. Voor deze betaal je $59,95.

Naast een aantal nieuwe cases, zou het nu ook mogelijk zijn om je DODOcase te personaliseren met een eigen tekst op de buitenkant. Een stempel zou een tekst met goudfolie op één van de drie toegewezen plekken drukken. Dit kan ook op de ruggengraat van de case. Hier betaal je wel $9,95 extra voor. Wil je een gat voor je camera in de case, dan komt daar $4,95 bovenop.

De nieuwe cases zijn alleen verkrijgbaar voor de derde generatie iPad. Wil je een DODOcase voor je iPad of iPad 2, dan kun je één van de oudere modellen bestellen via de officiële website.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2012, 16:32
Categorie Accessoires
Onderwerp beschermhoes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.