iCa Military Edition: voel je fotojournalist met retro iPhone-hoesje

De iCA Military is een hoesje waarmee je van je camera een retro camera maakt. De hoes kost 70 dollar en is in pre-order te bestellen. Voel je een fotoreporter!
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iCaMilitaryHoesjes waarmee je van de iPhone een ouderwetse camera maakt, hebben we al vaker besproken op iPhoneclub. Maar de iCa Military Edition is eentje die er beter uitziet dan wat we eerder hebben gezien. Hij is verkrijgbaar in matzwart en maakt van je iPhone 4 of iPhone 4S een retro camera waar je drie beschikbare lenzen aan kunt bevestigen. Zo creëer je foto-effecten die op de iPhone zelf niet zomaar mogelijk zijn.

De iCA Military heeft een aparte cameraknop en ligt prettig in de hand. Het uiterlijk is ouderwets, maar de technologie is nieuw: de hoes is gemaakt van 23 polycarbonaat onderdelen en zit slim in elkaar. Zo is er een afneembare statiefhouder, voor het geval je langere sluitertijden nodig hebt. Een meegeleverd stoffen hoedje voorkomt dat de behuizing gekrast raakt. Hij kost 70 dollar en is nu al in pre-order te bestellen. De levering vindt plaats vanaf 17 maart. Naast de getoonde versie zijn er ook versies in zwart, wit en oranje verkrijgbaar, die voorzien zijn van een zilveren randje en 5 dollar goedkoper zijn.

ica_military achterkant

ica_military_voorkant

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2012, 5:31
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.