Reacties voor: Samsung klaagt Apple in Frankrijk aan wegens patenten

Samsung heeft Apple ook in Frankrijk aangeklaagd, zo blijkt uit nieuwe informatie die naar buiten is gekomen. De zaak gaat waarschijnlijk pas in december behandeld worden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Haha die schuine letters lol xD

  2. @Wn.S: Ik ging ook helemaal kapot toen ik Via: ANP zag staan.

  3. Apple is een goede klant voor Samsung. Als Samsung zich niet terugtrekt zegt Apple gewoon: “Prima, we zoeken wel een andere fabrikant voor onze hardware”. Ik denk alleen dat de PR van beiden bedrijven hier ook een handje in heeft.

  4. Wie de bal kaatst…
    Hoop voor Apple dat de meerdere geruchten over de ‘brede homeknop’ op de nieuwe iphone 5 bij een gerucht blijft
    Anders hebben ze wel echt een grote plaat voor hun kop en laat je je eigen wel een beetje kennen.

    Voor de rest: laat maar komen die iphone 5^^

  5. Let op mijn woorden: de iPhone 5 is precies hetzelfde als de iPhone 4 met meer ballen (cpu, camera, mem). Thats it.

    Wordt een teleurstelling.

  6. @Frank van Manen: en Samsung is een goede leverancier van Apple. Beide bedrijven zitten redelijk aan elkaar vast en is het lastig om zomaar ineens op te stappen. Het is niet alsof je even naar een andere supermarkt gaat om melk te halen…

  7. Waar twee vechten om een been…..

    Ik vind dit wel een beetje de goodwill naar de beide merken toe schaden. Dat eeuwige getouwtrek om die patenten ook altijd.

    Zou overigens wel heel sneu zijn als ze dit nog verder over de top door gaan voeren en ze beide een verkoopverbod opgelegd krijgen in dezelfde/verschillende landen.

  8. Kom op , het lijkt wel alsof we zitten te kijken naar een potje tennis.

  9. @Jazzlyn Soares: Tennis is in het algemeen leuker 😉

  10. @Remco: Ze zijn bezig met hun eigen chip (iPhone 6).. iPad 1 schermen zijn waardeloos IMO, iPad 2 scherm kan ik me niet herinneren.

    Ik zou zeggen produceer alles zelf, ze hebben wel een paar miljard over om een paar fabrieken over te kopen. Als ze weggaan bij Samsung, gaat Samsungs omzet en winst enorm omlaag. De enige manier om die klap te overleven is zelf smartphones uit te brengen, die om succes te hebben blijkbaar zoveel mogelijk op de iPhone moeten lijken door of zonder erop gebaseerd te zijn 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.