Breaking
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

JBL brengt OnBeat Xtreme iPad-speaker uit

JBL heeft een paar nieuwe speakers uitgebracht. Twee daarvan zijn geschikt voor de iPad: de JBL OnBeat Xtreme en de JBL OnBeat Air. De JBL OnBeat Xtreme heeft een draaibare houder voor de iPad.

jbl-onbeat-extremeJBL heeft een bijzondere speaker aangekondigd voor de iPad en andere iOS-apparaten. De JBL OnBeat Extreme heeft een roterende dock met ruimte om de iPad te bevestigen. Er zitten ook JBL Ridge-tweeters en Atlas-woofers in, de equalizer is computergestuurd en je hebt de mogelijkheid om via Bluetooth of Wi-Fi draadloos af te spelen. De iPad wordt tijdens het muziek luisteren meteen opgeladen. De nieuwe JBL OnBeat Xtreme is te koop in pre-order voor 500 dollar en is ook geschikt voor de iPhone en iPod touch. Behalve muziek luisteren kun je de dock ook gebruiken voor videochatten, gamen en film kijken.


JBL_OnBeat_Xtreme_iPhoneDaarnaast gaat JBL een tweetal AirPlay-speakers op de markt brengen. De JBL OnBeat Air is vanaf volgende maand verkrijgbaar en kost rond de 315 dollar. Dit apparaat was kortgeleden al op de IFA te zien. Ook dit apparaat is geschikt voor de iPad. Wie niet kan wachten kan in de winkel al terecht voor de JBL On Air Wireless, een boogvormige speaker met functies zoals wekkerradio en kleurenscherm. Deze speaker is meer geschikt voor de iPhone en iPod touch. Hij is wel in combinatie met de iPad te gebruiken, maar dan moet je de muziek draadloos streamen, zonder dat de iPad in de dock staat.

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 september 2011 om 9:44
Categorie
Accessoires

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.