Reacties voor: SamMote: televisie bedienen vanaf je pols met Apple Watch

Met SamMote heb je de afstandsbediening voor je TV om je pols. De app, waarmee je smart TV's van Samsung kunt bedienen, werkt nu ook op de Apple Watch.
Joris Kersten -

Reacties: 4 reacties

  1. Gimmick, niets meer. Is leuk om aan je vrienden te demonstreren, maar in de praktijk blijf je bij je traditionele ab. Deze app zal ongetwijfeld je Samsung aansturen, maar niet je Motorola kastje (die veel mensen bij hun glasvezelabonnement hebben). Pas als er een app komt die mijn Logitech Remote kan vervangen, voegt het iets toe.

  2. Als ik deze app lelijk noem vind ik het zielig voor dat woord.

  3. @Flieps: Als je net als ik niet veel of zeg maar bijna geen ‘normale’ tv (upc/ziggo, kpn etc)kijkt op je Samsung Smart TV maar meer on demand apps zoals Netflix, XBMC etc die ik al tijden gewoon met met iPhone bedien, dan is dit toch verdomd handig om van source/input te switchen, volume -+ etc. zonder dat ik daar een aparte ab voor hoef te pakken die ik inderdaad zo nu en dan wel eens moet zoeken. Dus voor mij geen gimmick! alleen nog phone en watch nodig op bankie en klaar…

  4. Ziet er helemaal niet handig uit, dat gepriegel op zo’n klein schermpje. Dit gaat alleen om de programmakiezer. Kanaaltje hoger, kanaaltje lager. En voor het volume dan met het draaiknopje naar een ander schermpje zeker… Dan lijkt de iPhone daar veel beter voor geschikt.
    En gebruiken met de Apple TV is al helemaal niks. Dat ding heeft geen beeldscherm ….!! 🙁
    Het wachten is op een échte supersmart TV van Apple…. (zucht..)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.