Reacties voor: Ruzie met Qualcomm brengt MFi-accessoires in gevaar

De ruzie tussen Apple en Qualcomm kan de levering van diverse componenten voor de iPhone, Apple Watch en MFi-accessoires in gevaar brengen.

Onderwerpen

Reacties: 10 reacties

  1. Overname gewoon niet toestaan daar de overheid. Weer een mooi nederlands bedrijf dat eraan onderdoor gaat. Alleen de aandeelhouders worden er beter van.

  2. Origineel geplaatst door Mark
    Overname gewoon niet toestaan daar de overheid. Weer een mooi nederlands bedrijf dat eraan onderdoor gaat. Alleen de aandeelhouders worden er beter van.

    Waarom is het nooit een probleem als Nederlandse bedrijven buitenlandse bedrijven overnemen, maar is het opeens een probleem als anderen dat met onze bedrijven willen doen? Toen NXP in 2015 Freescale overnam voor miljarden hoorde je ook niemand klagen.

  3. Origineel geplaatst door Mark
    Overname gewoon niet toestaan daar de overheid. Weer een mooi nederlands bedrijf dat eraan onderdoor gaat. Alleen de aandeelhouders worden er beter van.

    Ben je mooi laat mee, had never een stokje voor moeten steken toen Philips zichzelf begon te kannibaliseren … de laatste actie van dijsselbloem zal waarschijnlijk worden dat Nederland verkocht wordt aan de hoogste … onder de tafel doorschuiver

  4. @Tim: omdat t voor ons als Nederlander gewoon een aderlating is als een Nederlands bedrijf over genomen wordt. Dat wij andere bedrijven overnemen is gunstig voor Nederland, en dat vind ik toch net wat belangrijker

  5. Origineel geplaatst door Eric
    @Tim: omdat t voor ons als Nederlander gewoon een aderlating is als een Nederlands bedrijf over genomen wordt. Dat wij andere bedrijven overnemen is gunstig voor Nederland, en dat vind ik toch net wat belangrijker

    Een beetje hypocriet, is het niet? Wij mogen het wel, omdat het ons uitkomt, en zij mogen het niet. Je hoeft het niet leuk te vinden dat het gebeurt, maar je kunt echt niet op deze manier recht praten wat krom is.

  6. Niemand die erover begint dat hierdoor de push van USB-C in mobiele Apple apparaten meer gepusht kan worden? Lightning wordt hiermee onmogelijk gemaakt, dus moet Apple in theorie wel overstappen. Maar daar vinden ze natuurlijk wel een oplossing voor.

    Maar goed.. Niemand?

  7. Origineel geplaatst door Sander
    Niemand die erover begint dat hierdoor de push van USB-C in mobiele Apple apparaten meer gepusht kan worden? Lightning wordt hiermee onmogelijk gemaakt, dus moet Apple in theorie wel overstappen. Maar daar vinden ze natuurlijk wel een oplossing voor.

    Maar goed.. Niemand?

    We weten allemaal dat Apple wel een oplossing vindt: de financiële belangen zijn voor alle partijen te groot. Ze maken ook al jaren ruzie met Samsung, maar ondertussen doen ze nog steeds miljarden aan business samen.

  8. 43 miljard voor NXP? Holy shit…

  9. @Tim: doorgaans halen Nederlandse bedrijven geen onderdelen naar Nederland.
    Andersom (en zeker met US bedrijven) gebeurt dat nagenoeg altijd.

  10. Verdere toelichting van de stand van zaken door het Halo Back project op Kickstarter (vertaald uit het Chinees).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.