Reacties voor: RTL XL voor iOS heeft een compleet nieuw design

RTL's terugkijkdienst is compleet vernieuwd, met een nieuwe look voor zowel de website als de app. Helaas kun je bij het inloggen op vervelende problemen stuiten.
Lees het complete artikel → RTL XL voor iOS heeft een compleet nieuw design
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Onderwerpen

Reacties: 11 reacties

  1. Met picture in picture op de ipad?

  2. Chromecast werd niet ondersteund, nu wel maar alleen voor het Premium pakket a 5 per maand. Ongelofelijk slecht van RTL.

  3. @Justin w: Heb het even geprobeerd en PIP werkt niet met RTL XL op de iPad. Getest op iPad Air 2. Gemiste kans vind ik.

  4. Benjamin – dank voor het compliment en over het inloggen het volgende:

    Dat je niet kunt inloggen met een wachtwoord kleiner dan 8 tekens is een bug. Een wachtwoord met minimaal 8 tekens is al langere tijd verplicht maar er bestaan oudere accounts met minder dan 8 tekens. Je kunt dit oplossen door op wachtwoord vergeten te tappen en een nieuw wachtwoord in te stellen. In de volgende release zullen we het mogelijk maken om met minder dan 8 tekens in te loggen.

    Picture-in-picture zit in de volgende release. Chromecast en picture-in-picture zijn features die we aanbieden in Premium omdat we daar nog geen advertenties kunnen tonen. Mocht dit in de toekomst wel kunnen, zullen we dit uiteraard mogelijk maken.

    Mocht je Chromecast willen uitproberen kun je deze week via onze site jezelf inschrijven voor 1 dag gratis Premium. We zien uit naar jullie feedback!

    Daan
    RTL XL

  5. Geen hamburgermenu meer, …

    Maar de ham(burger)vraag wordt niet beantwoord… 😉

    Is de app ook nu ook ècht (TV-)universeel?
    Qua resolutie is de aanpassing voor de 6plus (mits incl. landscape oriëntatie) al een eind in de richting, maar zijn ze ook ‘all the way’ gegaan?

  6. @Arie: Wat verwacht je dan? Het is een (erg) commerciële zender. Geen staatstelevisie. 😜

  7. RTL heeft net iets meer dan andere zenders de drang om echt overal geld uit te slepen. Achterlijk gedrag om bijv voor uitzending gemist geld te vragen als het bijv van 2 weken geleden is wat je wilt kijken. Ze kunnen dat ook makkelijk met die irritante reclames terugverdienen. Overigens valt me op dat reclames in de meeste video apps beter werken dan de video’s zelf.

  8. En als ondertiteling TT 888 op tv mogelijk was bij bepaalde uitzendingen, hoe zit het daar nu mee in de app, is er eindelijk optie mogelijk om die TT aan te zetten?

  9. Wat belachelijk inderdaad betalen voor ChromeCast?! Dan maar een iets kleiner scherm.. Zijn gek daar?

    Iemand nog een oplossing voor RTL op je ChromeCast? Bij Plex staat het kanaal er niet (meer?) tussen..

  10. Waar ik me zo aan irriteer als ik via de RTL XL app stream naar de Apple TV, de iPad niet op slot mag vallen. Zodra dat gebeurd stopt ook de stream.
    Waarom?

  11. @Justin w: Inmiddels heeft de app ook Picture in Picture (PiP) ondersteuning echter net zoals bij Chromecast ook alleen mogelijk met Premium abonnement helaas.

    @Daan de Lange: Qua reclame met Chromecast heeft de NPO app ook ingebouwd dat je de reclame op de iDevice ziet voor/tijdens kijken naar een programma d.m.v. Chromecast op tv. Het lijkt me dat dit dan dus ook mogelijk moet zijn voor RTLXL zodat ook de non-Premium gebruikers de Chromecast functionaliteit kunnen gebruiken.

    @Maarten: Probeer eens Video & TV Cast for Chromecast (er zitten in-app aankopen in die worden opgedrongen, maar die zijn niet nodig).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.