iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 7 juli 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 7 juli 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag een leuke scoop op iCulture: de Rabobank-app krijgt betaalverzoeken. Ook wordt het design aangepast, want het hamburgermenu wordt ingeruild voor een nieuwe knoppenbalk. Ander nieuws vandaag is het stoppen van fitnessfabrikant Jawbone. Wat gaat het personeel nu doen? Ook vragen wij ons af of Apple beveiliging wel serieus neemt, na de kritiek op het beloningsprogramma. Vandaag keken we ook naar de nieuwe app Sticky AI van Prisma, waarmee je een selfiesticker met leuk filter kunt maken. Tot slot lees je wat de beste stappenteller-apps op de iPhone zijn en leggen we je alles uit over de Dock op de iPad in iOS 11. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag. Fijn weekend!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

volvo sensus connect

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Volvo Cars (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Rij je in een Volvo? Met de Volvo On Call-app sta je in verbinding, nu ook via Siri.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Je kan nu uitzendingen verbergen, zodat alleen de uitzender deze nog kan zien.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.