Reacties voor: Remanufactured iPhone oplossing voor haarscheurtjes?

Apple heeft vanaf productieweek 31 wat wijzigingen doorgevoerd waardoor het probleem met scheurtjes wellicht is opgelost. De knoppen en het simkaartslot zijn anders geplaatst.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 55 reacties

  1. dus als je scheurtjes hebt
    kan je een nieuw mee krijgen? of heb ik het niet goed gelezen

  2. Als ik naar het 3e en 4e nummer kijk van het serienummer zou het week 83 zijn. Kijk ik naar het 4e en 5e nummer dan zou het week 30 zijn. Heb ik een heel bijzondere iPhone of is dit een misverstand of komt het omdat ik een zwarte versie heb. Overigens nog geen haarscheurtjes kunnen ontdekken.

  3. ja dat kan maar is dus niet altijd het geval.

  4. 3e en 4de getal in het serienummer? Mijne komt dus uit week 83 🙂

  5. en als je dr nouw een uit usa hebt gehaald. wat dan?

  6. kijk naar het derde en vierde getal in het serienummer.

    week 82?

    Geen scheurtjes overigens in mijn witte iPhone (vijf weken in bezit).

  7. bij mij precies hetzelfde verhal als marcel, 3e en 4e vijfer is 83, 3e en 4e is 30, heb me iphone sinds vandaag maar hoop neit dat ik een van de ongelukkige ben, wat ik sowieso al ben omdat ik nog nooit bereik heb gehad:(

  8. tes 4 & 5 🙂

  9. Oo
    heb vandaag mijn iPhone gehaald en het derde en vierde cijfer zijn 3 en 0.
    ik hoop maar dat ik er geen last van krijg

    EDIT: het is het vierde en vijfde cijfer. anders was het week 83 bij mij)

  10. mijn derde en vierde cijfers zijn 8 2
    dus?

  11. De mijne is week 28 een witte

  12. ik heb ook reeds een scheurtje in mijn casing, op een kleine centimeter van de ‘silence’ button in de boog. Of Apple zorgt voor een gratis nieuw exemplaar dat niet zal scheuren, daar twijfel ik aan.

  13. Topic zegt 3 en 4, bij mij dus 82

  14. weekje 27 en 4 scheuren geconstateerd vandaag en weet je wat onze vriendelijke provider zegt
    opsturen maar denk niet dat ze er iets aan doen lang leven de t-mobile

  15. week 27? am I f*cked? 🙂

  16. Week 82? Week 27 is dus logischer. Nog geen problemen hier, en verwacht deze dus ook niet.

  17. week 27 en nog geen last………….

  18. Ik heb mijn Iphone uit week 28 en ondanks dat ik hem toch in mijn broekzak draag en zwaar werk heb kan ik met een gerust hart zeggen dat ik NOG GEEN scheurtjes heb ondekt.
    Misschien klinkt het dom maar ik heb mijn Iphone getest op vallen en regenbuien en ik toch heeft de Iphone het overleeft.

    Ik heb een zwarte Iphone 3G 8GB

  19. 4 en 5e zijn bij mij 28… Heb een zwarte en zie nog nix, maar das ook lastig… 😉

  20. Mijn witte iPhone komt uit week 28 volgens nummer 4 en 5 van het serienummer en vertoont al twee kleine scheurtjes naast de sluimerknop. Heb hem gehaald bij Belcompany, dus wettelijk gezien zijn die verantwoordelijk voor de kwaliteit van mijn telefoon. Is al bekend wanneer de nieuwe lading in de winkels ligt? Dan weet ik wanneer ik langs moet gaan..

  21. 3 + 4e getal is bij mij 82
    4 + 5e getal is 27 dus neem aan week 27.
    heb de witte 5 weken in bezit en tot op heden nog geen problemen met scheurtjes of wat dan ook…. even afkloppen op hout.

  22. Mijn eerste iPhone is van week 27 en heeft 1 haarscheurtje bij de power knop. Deze gaat terug naar tmo vanwege slechte dekking. Mijn tweede iPhone (belgie) is van week 30. Nog niets gezien van scheurtjes (pas 4 dagen oud).

  23. week 28, zwart 16gb, nog niks te zien.

  24. Mijn iPhone komt uit week 28 en vertoont aan de hele bovenkant en rond de cameralens scheurtjes. Ik ben altijd erg voorzichtig met de iPhone. Is het ook mogelijk dat T-Mobile de iPhone direct in de shop omruilt?

  25. Ik ook week 27 dus dat komt best uit. Mijn witte iPhone heeft ook al aardig wat hitte moeten doorstaan dus hoe heet moeten die telefoons wel niet geworden zijn?!

  26. Week 27, Witte 16Gb, geen cover, weinig gebruikt, verrekte voorzichtig. ’cause i love my iFöhn!
    Nog niks te zien.

  27. de gebruikers met scheurtjes. Uit welke fabriek komt jullie iPhone? Dat zijn de eerste 2 nummers van het serienummer. Ik vraag me ook af of er misschien een verband is met de hoeveelheid geheugen van de iPhone. Misschien kunnen jullie dat ook even posten?

  28. Mijn witte iPhone van week 28 komt uit fabriek nummer 87. Zijn er meerde fabrieken bekend dan?

  29. fabriek 88
    week 24 terwijl ik hem pas op 25 juli heb gekocht ( nog nooit niemand gehoord die een iphone uit week 24 heeft overigens) en heb ook haarscheurtjes..

  30. Gloeiende .. heb ik natuurlijk weer een witte week 30. Nog geen haarscheur te zien, maar zodra er wat loos is, dan trek ik mn scheur wel open naar tmob. Wel jammer dat ze geen actie ondernemen naar klanten met een week 30.
    Of denken ze..wat niet weet wat niet deert, geen slapende honden wakker maken?

  31. zozoo!! die van mij komt uit week 73 =D Nooit geweten dat die week ooit zou komen 🙂

  32. heb een iPhone 3G 16 GB (dus zwart) uit fabriek 88, week 27, gekocht op 11 juli bij T-Mobile Shop. Heb een hoesje die de hele achterkant en rand van de iPhone bedekt, behalve de camera. Heb geen scheurtjes…

  33. week 30 zwarte 16gb… Heb (nog) geen haarscheurtjes oid waargenomen…

  34. ik heb een witte toestel van week 27 en ik zie inderdaad een haarscheurtje alleen op de ronding van tussen de geluidsknop en de koptelefoon ingang.. opzich niet zo erg maar als het groter word ga ik em zeker terugbrengen naar een apple store

  35. Witte uitvoering, nog geen scheurtjes. En volgens het serienummer zou het week 25 zijn. En ik heb het toestel niet eens op 11 juli gekocht, maar pas een week later.

  36. week 29
    16 GB zwart

  37. Op de remanufactured iPhones hebben de knoppen een andere plaatsing? Betekent dit dat sommige cases niet geschikt zijn voor de remanufactured iPhones?

  38. ze zijn denk ik alleen beter geplaatst, bij sommige zaten de knoppen scheef,beeldscherm scheef,etc

  39. man man man, dit hele toestel had nooit zo op de markt gebracht mogen worden. Ik hou van de tel, gebruik m continu, maar al die hard- en software zaken mogen niet voorkomen. Vooral de hardware niet: dit kan niet veranderd worden achteraf. Van de software kan ik nog enigszins begrip opbrengen. Maar goed: wij zijn allemaal de testmuizen en alle verbeteringen komen gauw in de nieuwere modellen. Wat gaat er eigenlijk gebeuren wanneer er volgend jaar een verbeterd model komt? Mogen we het contract verlengen met twee jaar of krijgen we een nieuw toestel voor weinig geld met verlenging van 1 jaar. Ben benieuwd hoe mensen met een zwakke behuizing cq slecht toestel straks behandeld worden.

  40. witte iphone van week 25. nog geen haar schuurtjes

  41. @dani: ook witte uit week 24 , hier en daar een scheurtje, als je er op let zie je het anders niet echt .. als het maar niet erger wordt en de phone uitelkaar flikkert dan vindt ik het best …

  42. Zwarte 16GB
    Week 29
    Nog geen scheurtjes

  43. iPhone 3G 16 GB w30. Geen haarscheurtjes.

  44. Witte uit week 24, fabriek 88 hier, geen scheuren \o/

  45. witte uit week 25 met een scheur links beneden en bij oplaadpunt richting speaker

  46. iPhone 8Gb uit week 30. Vertoont na twee weken al scheurtjes aan de linker zijkant. Heb tmob gemaild. Wacht nog op reactie.

  47. Zoals ik hierboven al gepost had, heb ik gisteren t-mobile gemailt. Omdat ik er best boos om kan worden, heb ik toenstraks gebeld naar de klantenservice om een reactie te krijgen. De meneer bij t-mobile wou hier niets van weten, kon er ook niets over zeggen. Ik werd verwezen naar de T-Mobile shop waar ik hem heb aangeschaft. Hij wist ook totaal niets over hoe de procedure verloopt met dit soort problemen (Het enige wat duidelijk werd bij mij, was dat de meneer zelf niet veel wist:P). Ik ga aankomende dagen maar eens naar de shop toe. Zodra ik meer weet horen jullie het.

  48. Toevallig heb ik net vorige week mijn iphone op laten sturen door de Belcompany. Het rare vind ik, dat ik alleen maar verhalen hoor over kleine scheurtjes, maar bij mij had ik 2 scheuren van de letter P onderaan van IPHONE tot helemaal boven op de iphone. In eerste instantie dacht ik dat het krassen waren, kan gebeuren, maar toen ik hem onder een lamp hield bleek het toch om haarscheuren te gaan.
    Het mooiste is nog, waar ik ook erg boos om werd, is dat de verkoper van belcompany mij vertelde dat het waarschijnlijk niet onder de garantie viel. Waarschijnlijk was ik hem een week of 4 kwijt en zal er niets aan gedaan worden. Toch maar opgestuurd en hopen op het beste.
    Ik had het bij de zwarte 16 GB serienummer weet ik niet meer aangezien hij al weg is.

  49. mooi om te horen dat hij toch opgestuurd wordt. Hoop dat het verhaal een beetje goed uitpakt. Gewoon voet bij stuk houden want er is dus gewoon een slecht werkend product verstrekt. Laat het weten hoe het afloopt.

  50. @fiks:
    Zelfde bij mij! Als het bij mij erger word of er komen er meer, ga ik terug voor een nieuwe!

    @3miel:
    Hebbem ook bij belcompany gekocht.
    Wel balen dat je em nu 4 weken kwijt bent… Maarja anders heb je een iPhone met scheuren, da’s ook niks…

  51. Witte 16G / wk 27 / fabriek 88 / nog geen scheurtjes …

    Maar ja, ding ligt nu op meestal op nachtkastje. Orange-abo loopt vlgde wk af en dan kan ik er pas mee bellen. Dan zal ie meer in m’n broek zitten. 😉

    Maarre, als ie scheurtjes krijg, dan krijgen ze hem terug. Mag niet na zo’n korte periode of ik moet ik erop hebben gezeten. Toch?

  52. en lifeline verzekering van The phone house vergoed geen nieuwe iphone dat mag alleen pro-assistent van t-mobile volgens hun, dus als ik mijn iphone ter reparatie opstuur en ik zou recht hebben op een nieuwe, krijg ik een ander toestel omdat zij geen nieuwe iphone mogen geven.. en daar betaal je dan 13.75 p/m voor …:s

  53. Ik weet nog niet welke week ik heb, maar na 2 dagen in me broekzak zitten er 2 scheurtjes in.. Zit helemaal niets anders in me broekzak!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.