Gerucht: slechts 2% van iPhone-bezitters heeft 3G-problemen, software-update in de maak

Een lezer van MacRumors beweert een mailtje van Steve Jobs te hebben ontvangen, waarin Jobs aangeeft dat er een software-update aan komt voor de 2% iPhone-gebruikers die last hebben van slechte 3G-ontvangst.

signalEr wordt wat heen- en weergemaild tussen Steve Jobs en de drie miljoen iPhone-bezitters. Nu is er weer een lezer van MacRumors, die het wel gepast vond om bij Steve Jobs zelf te gaan klagen over de ontvangstproblemen. En geloof het of niet: deze persoon kreeg persoonlijk antwoord: slechts 2% van de gebruikers is getroffen door slechte 3G-ontvangst en Apple hoopt binnenkort een software-update te kunnen rondsturen.

MacRumors geeft aan dat Steve Jobs, of iemand die namens hem e-mail beantwoordt, wel degelijk soms korte reacties geeft op e-mail die rechtstreeks naar hem wordt verzonden. In die reacties werd ook al eerder informatie bekendgemaakt waar voorheen nog niets van bekend was. Businessweek schreef vorige week al dat er mogelijk een software-update aankomt die de problemen oplost.

Vooralsnog weten we niet of het e-mailbericht echt is. De letterlijke tekst die deze MacRumors-lezer zegt te hebben ontvangen luidt:

We are working on some bugs which affect around 2% of the iPhones shipped, and hope to have a software update soon.

Steve

Overigens komt 2% van de gebruikers nog steeds neer op ongeveer 60.000 gebruikers – er vanuit gaande dat Apple inmiddels 3 miljoen iPhones heeft verkocht in de eerste maand, zoals analist Cote beweert.

Via: MacRumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2008, 14:21
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.