Reacties voor: Rabo Bankieren-app krijgt veelgevraagde zoekfunctie

Het is met de Rabo Bankieren-app van de Rabobank nu mogelijk om te zoeken naar transacties. Je kunt zowel op naam als bedrag zoeken tot een maximum van vijftig transacties.
Lees het complete artikel → Rabo Bankieren-app krijgt veelgevraagde zoekfunctie
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 28 reacties

  1. Deze zoekfunctie was al langer beschikbaar!

  2. LOL “inhaalslag” :’) Het enige wat ze moeten doen is die Marcel Hoeveman eruit werken en al die webshit wegflikkeren. Begin maar met laatste native app, die was blijkbaar toch al aangepast voor iphone6.
    Faalbank

  3. Ik gebruik nog steeds de ‘oude’ app; ik heb mij nog steeds niet geregistreerd voor de nieuwe gezien het drama.

    Leuk detail: ik kreeg eerder deze week wel van rabobank een enquete. die ging over de kleurstelling maar natuurlijk was er op geen ENKEL scherm de mogelijkheid tot het plaatsen van een opmerking.

    Rabobank wil denk ik liever geen kritiek horen.

  4. Nu nog Touch ID….

  5. Leuk een toevoeging als zoeken, maar blijft een trage webapp met een verkeerde insteek. Dus tja gaat hem gewoon niet (meer) worden.

  6. En nog steeds moet je je hem op je laptop of desktop openen om je verzekeringen en hypotheek te kunnen bekijken. Zolang dat niet op een iPad kan, is het voor mij kansloos. En de eerste app was vele malen makkelijker!!

  7. Origineel geplaatst door P
    En nog steeds moet je je hem op je laptop of desktop openen om je verzekeringen en hypotheek te kunnen bekijken. Zolang dat niet op een iPad kan, is het voor mij kansloos. En de eerste app was vele malen makkelijker!!

    Je kunt toch de desktop-pagina van elke pagina opvragen in ios?

    ING had ook zo’n belemmering dat je op mijn.ing.nl niet alles kon gebruiken, maar sinds ios9 kun je via ‘vraag desktop versie’ ook de echte pagina krijgen.

  8. De oude app krijgen we niet meer helaas maar laat ze is opschieten met de andere verbeteringen ze hadden 2000 recensies gister maar NU PAS EEN UPDATE en wat voor een hahaha

  9. Jammer maar 4 jaar nadat mensen erom vroegen Is te laat. Ben net over naar Knab en kom nooit meer terug bij de rabobank.

  10. Limiet verhogen om in t buitenland meer te betalen dan 500,- is ook nog steeds niet mogelijk. Handig zeg….
    Sta je daar…

  11. Zakkenvullende prutsers. Te laat voor mij, ik zit voortaan bij een bank die wel luistert naar haar klanten; ASN bank. Die geen bio-industrie en oorlogen financiert.

  12. Kansloos gedrocht. Onoverzichtelijk ook. Ik zag de app toevallig toevallig gisteren bij iemand en mijn eerste reactie was: bah, wat is dat? Ze kunnen daar veel leren van ING.

  13. Zou me niets verbazen als ze deze update alleen doen om de recensies een soort van onzichtbaar te maken.

  14. Ik vond de vorige app veel beter. Deze is heel traag…schiet totaal niet op.

  15. (Red.) Off-topic voor dit artikel. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  16. @Bart: Daar dacht ik ook aan. 2000+ reacties en 1-ster. Hoe slecht! Haha.
    Blij dat ik er weg ben.

  17. Origineel geplaatst door maart
    Zakkenvullende prutsers. Te laat voor mij, ik zit voortaan bij een bank die wel luistert naar haar klanten; ASN bank. Die geen bio-industrie en oorlogen financiert.

    Heeft niks, maar dan ook helemaal niks met de app van Rabobank te maken. Graag geen reclame maken voor banken waar GroenLinks stemmers bankieren.

  18. Er is maar een ding waar ik naar zoek in die app: touchid. Maar als je dat intikt, vindt ie niets 🙂

  19. Saldo nog steeds in rode cijfers. Raar.

  20. Origineel geplaatst door Roland
    Saldo nog steeds in rode cijfers. Raar.

    You, good sir, made my day.

  21. Chapeau voor de Rabobank, naast de implementatie van de zoekfunctie in 3 maanden tijd is het ze tevens nog gelukt de afbeelding van de app iets te wijzigen. Blijft een slechte onoverzichtelijke app welke ik gelukkig minder hoef te gebruiken de laatste tijd omdat ik met 4 rekeningen ben overgestapt naar de ASN bank.

  22. Wanneer komt de saldo check terug?

  23. @JK: Die zit er al in, het is wel even zoeken en het werkt niet altijd. Check even de instellingen onder het tandwiel, daar vind je de instellingen voor de saldochecker.

  24. @Radar: gaat niet gebeuren. Daar is de RABO faliekant op tegen.

  25. Het is dat overstappen met behoud van rekeningnummer nog steeds niet kan, anders was ik al een tijdje weggeweest. Betaal als ZZPer €40 per kwartaal aan kosten voor max 50 transacties. Je betaalt bij Rabo gewoon voor elke keer dat je je saldo checkt via de app als ondernemer…

  26. @Michel: komt beschikbaar medio april 2016. Dan worden binnen- en buitenlandse limieten gelijkgetrokken en heb je de mogelijkheid deze ook aan te passen (verhogen/verlagen)

  27. @Roy: Onzin. Ik ben geen Rabo fan, maar het gebruik van de app en saldo checks zijn kostenloos. Dit soort ungefundeerde uitspraken helpen niemand. Check even met je bank.

    Ontopic: de zoekfunctie heb ik volgens mij al veel eerder gezien, is niet nieuw.

  28. Origineel geplaatst door Roy: Het is dat overstappen met behoud van rekeningnummer nog steeds niet kan, anders was ik al een tijdje weggeweest. Betaal als ZZPer €40 per kwartaal aan kosten voor max 50 transacties. Je betaalt bij Rabo gewoon voor elke keer dat je je saldo checkt via de app als ondernemer…

    Ben net over met m’n privé en zakelijke rekening dus das zo gedaan en die ene extra regel onder je factuur dat je een nieuwe rekeningnummer hebt is natuurlijk ook niet zoveel werk.

    In ieder geval veel minder werk en frustratie dan met dit blauwe gedrocht werken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.