Reacties voor: iPhone 6s pre-order start vrijdag 2 oktober bij KPN en Vodafone

De Nederlandse voorverkoop van de iPhone 6s bij providers gaat van start rond middernacht op vrijdag 2 oktober, een week voordat de nieuwe iPhone officieel in de verkoop gaat. KPN start al op donderdagavond om 23:59 uur.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 30 reacties

  1. Wat een prijzen … Wat een prijzen!! Een los toestel voor zoveel geld is niet uit te leggen. Vanwaar die enorme prijsstijging? Sterkere dollar? Laat me niet lachen zeg.En die abonnementsprijzen gaan ook nergens over. Die kleine databundels (3G!) zouden ze ook moeten verbieden anno 2015. Maar wie is er gek? Apple verhoogt de prijzen en vestigt evenwel een verkooprecord, de natte droom voor iedere verkoopmanager. Ik bedank. Laat me niet meer uitkleden door Apple.

  2. Origineel geplaatst door Tristan: Wat een prijzen … Wat een prijzen!! Een los toestel voor zoveel geld is niet uit te leggen. Vanwaar die enorme prijsstijging? Sterkere dollar? Laat me niet lachen zeg.En die abonnementsprijzen gaan ook nergens over. Die kleine databundels (3G!) zouden ze ook moeten verbieden anno 2015. Maar wie is er gek? Apple verhoogt de prijzen en vestigt evenwel een verkooprecord, de natte droom voor iedere verkoopmanager. Ik bedank. Laat me niet meer uitkleden door Apple.

    Fijn dat je deze positiviteit met ons wil delen…

  3. Kwestie van vraag en aanbod he 🙂

  4. Wat mij vooral opvalt aan de 6s is de ontzettend goede batterijduur. Na een dag waarbij ik normaal nu rond de 25% zou zitten heb ik nu nog 50% over! De touch-id is overigens zo snel dat je vaak niet meer met je home knop je berichten op je dashboard kunt lezen en je dus de lock-knop moet gebruiken :p ik kom vanaf een 6 en ben toch erg blij met de upgrade!

  5. Zijn de iPhones dan goedkoper of duurder dan de aangegeven prijzen bij belsimpel?
    daar heb je bijvoorbeeld 5gb data met 200 min. KPN voor 296 euro/47,50 p maand..

  6. Origineel geplaatst door Jelle
    Wat mij vooral opvalt aan de 6s is de ontzettend goede batterijduur. Na een dag waarbij ik normaal nu rond de 25% zou zitten heb ik nu nog 50% over! De touch-id is overigens zo snel dat je vaak niet meer met je home knop je berichten op je dashboard kunt lezen en je dus de lock-knop moet gebruiken :p ik kom vanaf een 6 en ben toch erg blij met de upgrade!

    Klopt, die touch id merk ik vaak niet eens en zo hoort het. De 6s is heerlijk, ookal is de overstap vanaf de 6 niet enorm. Zelf voor 128gig gekozen en dat is misschien fors maar 16 is absoluut te weinig. 64gig is de aanrader lijkt me!

  7. Grappig dat je voor 128gb versie een tientje meer aan aansluitkosten kwijt bent.
    Wat is er lastiger aan te sluiten aan de 128gb tov de andere 2?…;)

  8. Eerste keer dat ik een gloednieuwe iphone koop (vorige keer de 5 gekocht een maand voordat de 5s uit kwam)

    Wat is sneller als je hem thuis laat bezorgen.
    Via Kpn of via Apple?

  9. Origineel geplaatst door SjefkeB
    Eerste keer dat ik een gloednieuwe iphone koop (vorige keer de 5 gekocht een maand voordat de 5s uit kwam)

    Wat is sneller als je hem thuis laat bezorgen.
    Via Kpn of via Apple?

    Ik gok op KPN of ga zelf naar de Apple Store;)

  10. Komen de pre-orders ook bij Apple.nl?

  11. Origineel geplaatst door Melvin
    Komen de pre-orders ook bij Apple.nl?

    Het is de bedoeling dat je een pre-order doet in de ochtend en een tijd kiest om hem die dag op te halen of je besteld hem online en dan is hij er vaak binnen 1 week.

  12. Nu nog de abonnement prijzen van KPN.

    En waarom wordt er 16gb aangeraden vanwege de 4k of grotere foto’s? Ik ga nu van 32gb iPhone 5s naar een 6s 16gb, omdat ik teveel ruimte over hou waar ik nooit meer wat mee ga doen. Het enige wat ik gebruik is een paar foto’s mail en spotify verder niets.
    Maar kan niet wachten tot het Vrijdag is =)

  13. Origineel geplaatst door Tristan
    Wat een prijzen … Wat een prijzen!! Een los toestel voor zoveel geld is niet uit te leggen. Vanwaar die enorme prijsstijging? Sterkere dollar? Laat me niet lachen zeg.En die abonnementsprijzen gaan ook nergens over. Die kleine databundels (3G!) zouden ze ook moeten verbieden anno 2015. Maar wie is er gek? Apple verhoogt de prijzen en vestigt evenwel een verkooprecord, de natte droom voor iedere verkoopmanager. Ik bedank. Laat me niet meer uitkleden door Apple.

    Origineel geplaatst door S. Eikerd
    Fijn dat je deze positiviteit met ons wil delen…

    Hij heeft wel een punt; of je dat nou leuk vindt of niet.

  14. Origineel geplaatst door Rudi
    Grappig dat je voor 128gb versie een tientje meer aan aansluitkosten kwijt bent.
    Wat is er lastiger aan te sluiten aan de 128gb tov de andere 2?…;)

    De 16 en 64gb staan erop via hollandsnieuwe €19,95 en €30 via telfort voor de 128gb

  15. Ik blijf het zeggen iPhone 6s met maar 16GB voor €749 is belachelijk! Deze versie is bedoeld voor mensen die alleen maar kijken naar hun iPhone en deze alleen maar aaien.

  16. @Tristan: In de Verenigde Staten zijn de prijzen gelijk gebleven aan de 6 en 6 plus. Het ligt dus wel degelijk aan de euro koers ten opzichte van de dollar. Als je dit verschil gaat bereken kom je er ook achter dat de verhoging niet ongefundeerd is.

  17. @Pieter: dit is toch al een keer aan bod geweest dacht ik. Het ligt niet alleen aan de euro/dollar koers maar het komt ook doordat de belastingtarief wijzigingen zijn doorgevoerd.

  18. Hoe zit dat met belsimpel want ik heb het al daar los betaald krijg ik het ook op 2 oktober ik heb de gold 6S plus gekocht voor €1049?

  19. Ik sprak vrijdag met een KPN medewerker over de prijs. Het ging over de verlenging van mijn huidige abonnement, en hij gaf aan wat de prijzen zullen zijn voor mijn abonnement van de 6s. En die waren exact gelijk aan de huidige prijzen van de iPhone 6 van nu! Het betrof hier de 64gb versie. Ik trek geen conclusies (misschien is het een fout) en bovendien gaf ie enkel de maandelijkse kosten (geen toestelprijs).

  20. Ik wacht al meer dan 1.5 jaar op deze dag <3

  21. Kreeg mail van T-Mobile speciaal aanbod om te verlengen bestellen kan vanaf vandaag tot donderdag 12 uur.
    kies ik goedkoopste abo 1 Gb met 120 min nl/eu
    dan betaal ik 16 euro per maand 2 jaar ( na 2 jaar 25 euro) en toestel 64gb 6s voor € 774.95
    kan ook kiezen voor 615 abo plus 8/mnd
    375 abo plus 19 mnd…200 abo plus 28 mnd

    Ga al naar kpn, omdat ik kpn compleet heb en dat levert me veel korting op bij kpn
    maar de 775 euro is wel goedkoop ipv 859 in apple winkel en voor 16 euro per mnd 1 gb en 120 min. bij T-Mobile

    iPhone is duurder geworden maar dat was niet toen het andersom was. Paar jaar terug iPad gekocht in usa. Dat was 150 euro goedkoper toen daar vergeleken met hier. Maar nu de euro zakt wordt het wel ineens gecompenseerd. Ergens klopt dat dus niet.

  22. Wat is er gebeurt?
    zou toch zweren dat ik vorig jaar voor 37 p/m & 180 bijbetaling een iPhone 6 kreeg, en nu moet je voor hetzelfde abonnement 360 euro bijbetalen?
    Tenzij je natuurlijk naar Tele2 gaat maar dan zit je met een slechter netwerk en het oude 3G netwerk tot dat ze hun 4G netwerk opengooien.

  23. Net nog even contact gehad met KPN, ze geven de abonnementsprijzen en hoeveel je moet bijbetalen voor het toestel pas 2 oktober vrij. Op zich wel raar, want ik kreeg een mail waarin stond dat de IPhone 6s bij KPN te bestellen was op 2 oktober 0:01 met een verwijzing naar de mobiele abonnementen, wie het eerst besteld krijgt hem ook het eerste uitgeleverd, maar nu moet je dus midden in de nacht nog abonnementsprijzen gaan vergelijken :-p.

  24. Origineel geplaatst door sem schilder
    Ik wacht al meer dan 1.5 jaar op deze dag <3

    Ik 4! Eindelijk kan mn vertrouwde 4s met pensioen

  25. Bij Vodafone en KPN kunnen we zeker alleen een toestel pre-orderen i.c.m. een abbo? Of heb ik dat mis? Waar kunnen we dan straks de losse toestellen reserveren?

  26. T-Mobile heeft een mailtje gestuurd naar 1400 Elite zakelijke klanten (?) met een tel.nr. om te bestellen. Mij is nu toegezegd dat een iPhone 6s 64Gb op vrijdag 09-10-2015 geleverd wordt voor 623,50 euro ex BTW met een abbo voor 1 jaar onbeperkt bellen, 300 eu, 1 Gb 100Mb/s… voor iets meer dan 20 euro p/m ex BTW. En visual voicemail. We zullen zien 😉

  27. Origineel geplaatst door Bakkertje: Bij Vodafone en KPN kunnen we zeker alleen een toestel pre-orderen i.c.m. een abbo? Of heb ik dat mis? Waar kunnen we dan straks de losse toestellen reserveren?

    Vodafone alleen icm abbo! Heb ik nagevraagd. Hoop dat Apple vrijdag ook van start gaat

  28. Ik neem aan dat KPN ook alleen icm abonnement gaat leveren.(?)

  29. @Aart:
    klopt KPN is ook alleen in combinatie 🙁 heb het nagevraagd

  30. Heeft iemand een idee, of weet je nog van vorige keren, wanneer de voorverkoop op apple.be/apple.nl van start gaat?

    Is dit meestal om middernacht, of?…

    bedankt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.