Dusseldorf-6s

iPhone 6s pre-order start vrijdag 2 oktober bij KPN en Vodafone

De Nederlandse voorverkoop van de iPhone 6s bij providers gaat van start rond middernacht op vrijdag 2 oktober, een week voordat de nieuwe iPhone officieel in de verkoop gaat. KPN start al op donderdagavond om 23:59 uur.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Dusseldorf-6s
De voorverkoop van de iPhone 6s start op vrijdag 2 oktober in Nederland. Dat is precies een week voordat de officiële verkoop begint. Bij provider KPN kun je om middernacht (0:00 uur) in de nacht van donderdag op vrijdag al terecht voor de voorverkoop. Bij Vodafone start de verkoop om 0:01 uur, waarbij de eerste levering op 9 oktober plaatsvindt. T-Mobile heeft nog geen tijdstip bekendgemaakt.

Bij beide providers kon je je vooraf al inschrijven voor meer informatie:

De iPhone 6s en 6s Plus zijn vanaf 9 oktober in ons land te koop vanaf €749 en €859 voor de variant met 16GB opslag. Ze zijn daarmee vijftig tot tachtig euro duurder dan het vorige model. Wil je meer opslag (en dat is sterk aan te raden), dan ben je per toestel 110 tot 220 euro duurder uit. Het allerduurste model is de 128GB iPhone 6s Plus van €1079. Je kunt kiezen uit de kleuren zilver, spacegrijs, goud en de dit jaar populaire kleur roségoud. Wil je die bedragen niet in één keer betalen, dan kun je bij veel providers tegenwoordig kiezen voor abonnementen, waarbij je een maandelijks bedrag voor je toestel betaalt.

De iPhone 6s is vooral interessant vanwege de verbeteringen die intern zijn gedaan. Zo is er een snellere A9-chip toegepast. De toestellen hebben ook meer werkgeheugen en een betere 12 megapixel-camera. En hoewel de schermdiameter gelijk blijft met keuze uit 4,7 en 5,5 inch, zorgt de 3D Touch-technologie toch voor allerlei nieuwe functies. Het scherm van de iPhone 6s kan dankzij 3D Touch meerdere drukniveau’s onderscheiden. Daardoor kun je snelle acties in een app uitvoeren, zonder de app daadwerkelijk te openen. Je kunt op het Camera-icoon bijvoorbeeld meteen aangeven dat je een selfie of video wilt maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2016, 21:33
Categorie iDevices
Onderwerpen iPhone 6s, kpn, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.