Reacties voor: Project Blue Tiger: Bluetooth-stylus speciaal voor de iPad 3

Ten One Design werkt op het moment aan een stylus die gebruikmaakt van Bluetooth 4.0. Hierdoor zou hij gekoppeld kunnen worden met de iPad 3, als deze de nieuwe techniek zal ondersteunen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Hoe hebben ze dat filmpje gemaakt dan? Er is toch Bluetooth 4.0 voor nodig? Of heeft de iPad 2 dat ook al?

  2. Hhaha idd paul
    jij bent echt slim man
    volgens mij is het een bewejrkt vilfje

  3. @Paul: de iPad2 heeft geen BT4.0 maar dat zegt niet gelijk dat dit onmogelijk is met oudere BT versies.

    BT4.0 heeft alle eigenschappen van de oudere BT versies en is een stuk energie zuiniger

  4. Een stylus? Steve zou zich omdraaien in zijn graf…

  5. @Gurse:
    Stev Jobs heeft het wel vaker mis gehad. Nu kan hij er niks meer aan doen hoop ik dat er nu mensen bij Apple zijn die wel in zien dat een stylus nuttig kan zijn voor tekenaars animators en andere creatievelingen op de iPad.

  6. Een Stylus met druk gevoeligheid maakt de iPad in 1 klap een stuk bruikbaarder voor het maken van illustraties, animaties en foto bewerking. (het apparaat is er allemaal toe in staat.) Apple gunt het ons gewoon niet.

    De galaxy note serie laat zien dat het kan. systeem wijde ondersteuning voor Multitouch en Wacom pen input inclusief druk gevoeligheid.

    De Apps zijn er Maar apple laat een heel hoop functionaliteit niet toe door al die bekrompen beperkingen als geen stilus geen file systeem geen makkelijke data uittwisseling… alsof apple wil dat het platform eigenlijk net niet goed genoeg blijft.

    ik geef Steve Jobs gelijk dat een stylus niet altijd de oplossing is. Voor alles behalve games, tekenen retoucheren zijn je vingers sneller en accurater.

    Ondersteun het in het OS met een systeem wijde API die om kan gaan met een stylus input en druk gevoeliheid. Zo kan elke develloper die er wat mee wil doen het inbouwen en geef de gebruikers op z’n minst de mogelijkheid om zelf te kiezen.

    zo ontstaat er ook weer een mooie industrie rondom druk gevoelige pennetjes.

  7. Laat Steve zich maar lekker omdraaien in zijn graf. Voor precies tekenwerk bedekt die dikke vinger een te groot oppervlak, daar is een stylus absoluut beter in. Bovendien kan deze stylus de breedte van een kwast vergroten/verkleinen door te kantelen. Erg fraai, ben benieuwd of het in de praktijk snel genoeg werkt.

  8. @alchemist: van A tot Z mee eens.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.