90s Phone Case: maak van je iPhone een klaptelefoon

De 90s Phone Case van Thumbs Up maakt van je iPhone een klaptelefoon, zoals deze er ook in de jaren '90 uitzag. Thumbs Up maakte eerder ook al een jaren '80-case.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

90s iPhoneVer voordat de iPhone zijn intrede maakte, waren telefoons die je open kon klappen uitermate populair. Het klapsysteem zorgde ervoor dat je een twee keer zo groot toestel in je broekzak kwijt kon, die ook nog eens fijn tegen je gezicht paste als je iemand moest bellen. De 90s Phone Case van Thumbs Up zorgt ervoor dat je iPhone er hetzelfde uitziet als deze oude telefoons.

De 90s Phone Case bevat een werkende speaker in de klep van de case en een schakelaar die ervoor zorgt dat je iPhone op standby gaat wanneer je hem dichtklapt. Het wat log ogende omhulsel van de case zorgt ervoor dat hij er uit ziet als veel telefoons uit de jaren ’90.

De 90s Phone Case zal in het derde kwartaal van 2012 te koop zijn via de webshop van Thumbs Up. Daar zal hij 27 dollar kosten.

Dit is niet de eerste iPhone-case van Thumbs Up. Een jaar geleden zagen we nog de 80s Phone Case voorbij komen, die van je iPhone een grote, antieke mobiele telefoon maakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 maart 2012, 20:43
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.