Reacties voor: Primera begint met verkoop iTunes Pass in Nederland

De Primera-winkels gaan in Nederland de iTunes Pass verkopen. Dit is iTunes-tegoed dat meteen wordt bijgeschreven op je iTunes-account door gebruik te maken van de Wallet-app.

Reacties: 8 reacties

  1. Bij de Apple Stores kan je zelfs €1,- toevoegen aan je account. Dit is bij de Primera blijkbaar anders.

  2. Mijn mening blijft dat het toch allemaal veel makkelijker kan als ze nou eens gewoon iDeal zouden ondersteunen in de App Store of iTunes. Maar ja, iets met trekken en dode paarden.

  3. Dit klinkt serieus ingewikkeld en helemaal niet intuïtief. Beetje zoals veel dingen bij Apple tegenwoordig. Kan me niet inbeelden dat de doorsnee mens dit stappenplan begrijpt. En al zeker hier niet waar bijna niemand Wallet gebruikt.

  4. Origineel geplaatst door Dennis
    Mijn mening blijft dat het toch allemaal veel makkelijker kan als ze nou eens gewoon iDeal zouden ondersteunen in de App Store of iTunes. Maar ja, iets met trekken en dode paarden.

    Via digitaal.hema.nl kun je iTunes tegoed kopen met ideal.

  5. Helaas zijn de kortingpercentages op iTunes kaarten de laatste maanden enorm gedaald! Een nadeel voor iTunes Pass is dus veel minder groot.

  6. Haha…. Google start vandaag de proef met iDeal betalingen in de playstore! Slimme zet.

  7. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Dennis: Dat is onze mening ook. Google test dit nu wel in de Play Store.

    @Ronald: Dan zit er toch weer een partij tussen en moet je een virtueel tegoed kopen wat je misschien nooit helemaal opmaakt.

    Eens maar daar heb je wel de mogelijkheid om via Ideal te kopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.