Apple One logo's

Reacties voor: Apple maakt diensten duurder: prijsverhoging voor Apple Music, Apple TV+ en Apple One

Apple voert voor het eerst een prijsverhoging door voor haar eigen diensten. Het gaat om Apple Music, Apple TV+ en de Apple One bundel die allemaal duurder geworden zijn. De prijzen gaan met €1 tot €3 per maand omhoog.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Pffff….het houdt niet op! Met die prijsverhogingen…

  2. Ben ik even blij dat ik geen Abbos heb. Apple TV is al niks laat staan de bundels

  3. Apple begint beetje zoals verkopers van verdovende middelen te worden. Eerst je vanalles ‘aansmeren’ tot je het gewoon bent/niet meer kan missen en dan hup de prijs naar boven.

  4. Ik begrijp de prijs van het gezinswoning Apple one niet helemaal.
    19,95 + 2 is 21,95 (en niet 22,95)
    Foutje van de redactie of toch een stevigere verhoging?

  5. Wat een tegenvaller voor mij als trouwe Apple Fan van het eerste uur, ze zijn het spoor nu echt bijster. Ben “bang” dat dit klanten gaat kosten op de lange termijn.

  6. Jammer dat je er niks voor terug krijgt, alleen maar meer uitgaven. Weinig vernieuwende diensten helaas die keer gaan kosten.
    Bijvoorbeeld door iCloud data ook gelijk op te hogen.
    Zit al jaren op die suffe 200gb, maar de stap naar boven is weer overkill.

  7. Origineel geplaatst door Robbert
    Wat een tegenvaller voor mij als trouwe Apple Fan van het eerste uur, ze zijn het spoor nu echt bijster. Ben “bang” dat dit klanten gaat kosten op de lange termijn.

    Alles wordt duurder maar Apple is het spoor bijster? Dat begrijp ik niet…

  8. Ongehoord! Wel een hoger prijs voor AppleMusic, maar het beloofde AppleClassical is er ruim een jaar na de vernieling van Primephonic nog steeds niet!

  9. Nou, twijfelde al langer, maar ga dan toch maar AppleTV+ opzeggen. Keek echt alleen The Morning Show. Al gaatie maar twee euro omhoog, maak er gewoon te weinig gebruik van.

  10. ben benieuwd of spotify mee gaat doen met die prijs verhoging en dat ze mee gaat met Apple muziek 🤑🤑

  11. Gelukkig heb ik op iCloud na geen enkele overige diensten van Apple. Ik wil best gaan upgraden, maar ik vind dat ze de iCloud opslag als eerst mogen verhogen. 50GB is zo vol, laat staan 5 GB.

    128 GB, 512 GB en 2 TB zou een stap in de goede richting zijn.

  12. @Caz: Dit is voor hen een goede moment om de prijzen juist omhoog te gooien met als reden ‘Inflatie’. Dit was stiekem wel te verwachten, gezien hun producten ook duurder is geworden.

  13. Origineel geplaatst door Robbert
    Wat een tegenvaller voor mij als trouwe Apple Fan van het eerste uur, ze zijn het spoor nu echt bijster. Ben “bang” dat dit klanten gaat kosten op de lange termijn.

    Velen zullen die ene euro wel overleven. Al die andere diensten die er zijn hebben eerder en hogere prijsverhogingen ingevoerd.

  14. @Bas: Eens. Iets tussen de 200gb en de 2TB is heel wenselijk!

  15. Tja… het is dat ik niet zonder deze diensten kan
    Het one pakket en Apple iCloud opslag dan maar €2 meer betalen de kwaliteit van Music is nergens beter
    Anders als het kon geef ik Apple op en stap ik over naar Google maar dit gaat helaas niet

  16. Ik heb een gezinsabonnement en die is zelfs € 3,- duurder geworden. Nu de barrière van € 20,- is doorbroken gaan wij ons beraden maar ik denk dat het de deur uit gaat. AppleTV+ kijken wij amper is de ervaring en arcade spellen spelen wij ook amper.

  17. Ik heb apple tv+ naar aanleiding van dit artikel opgezegd. Voor €4,99 liet ik het abbonement doorlopen maar €6,99 vind ik teveel om het zomaar erbij aan te houden, ik heb veel gezien. Ik pak over aantal maandjes wel weer 1 maand een abonnement. Denk niet dat veel mensen Apple tv+ bij deze prijs aanhouden

  18. Wij zijn maar met ons 2en en hebben een gezinsabonnement. Zou mooi zijn als Apple met een Duo abonnement komt.

  19. Ik ontsnap voorlopig aan prijsverhogingen, want heb nog tot begin volgende zomer een voordelig individueel jaarabonnement op Apple Music en Apple TV+.

  20. Ben toch wel een beetje klaar met al die prijsverhogingen. Ik heb nu de bundel, maar ga het opzeggen. Netflix is straks ook lastiger te delen… dus ook duurder per persoon. Dan maar cycelen. Ene maand Netflix, andere maand Disney etc. En aanbiedingen scoren: drie maanden spotify voor prijs 1, tijdje blijven hangen tot Apple music weer een aanbieding heeft enzovoorts. Ik heb laatst eens al mijn abonnementjes bij elkaar opgeteld, dat was best schrikken 😀

  21. Wij hadden Apple one. Alleen we gebruiken niet alles. Wij zijn namelijk met ze 2e. Als je los 200Gb neemt bij Apple en je neemt een lossen albo bij spotify 2 accounts ben je €5 goed koper uit. Is dit de moeiten waart dat weet ik nog niet.

  22. Origineel geplaatst door Rv
    Ik heb apple tv+ naar aanleiding van dit artikel opgezegd. Voor €4,99 liet ik het abbonement doorlopen maar €6,99 vind ik teveel om het zomaar erbij aan te houden, ik heb veel gezien. Ik pak over aantal maandjes wel weer 1 maand een abonnement. Denk niet dat veel mensen Apple tv+ bij deze prijs aanhouden

    Precies dit, stukje bewustwording van je uitgaves maakt dit gelijk een trigger om het abbo maar te stoppen. Wij kijken weinig apple TV+ daarom is het de prijsverhoging niet waard.

    Music abbo is wel een ander verhaal, lossless en het gemak met Siri heeft onze voorkeur, dit bied spotify niet.

  23. Ja, ondanks de prijsverhogingen ben ik een groot gedeelte van mijn gekochte muziekbibliotheek kwijt sinds de update naar iOS 16.0 , ditzelfde bij de app iBooks , ben ik niet blij mee .
    Nee niet alles is terug te halen , wel geprobeerd ,
    Wie is eigenlijk de eigenaar van de gekochte muziek en boeken , toch Apple ?
    Ja ik heb de support van Apple gebeld maar daar was maar gedeeltelijke hulp beschikbaar .😟

  24. Snap dat verhoging nooit leuk is. Ook deze niet. Maar alle andere zaken worden ook alleen maar duurder. Dus om te zeggen dat dit vreemd is dan heb je niet door wat er allemaal gebeurd (kijk de supermarkten, andere abonnementen maar eens)
    Vraag is. Heb je het er voor over ? Is er een alternatief bij een ander die jou voorziet in je behoefte ?
    Zelfga ik de Apple TV opzeggen. Gebruik te weinig en nog te weinig content.
    Heb ook Netflix maar die gaat ook de deur uit. De films ed wel gezien of verder niet mijn smaak. Een paar series die ik leuk vind. Dus ook te duur voor dat
    Ohhh en heb al twee jaar geen tv abbo, krijg wel meer tijd zo 😀😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.