Reacties voor: Met PowerMe laad je je iPhone op vanaf een ander apparaat

Zit je iPhone wel eens zonder stroom, terwijl je wel een ander apparaat in de buurt hebt met meer dan voldoende energie? Met PowerMe kun je je iPhone opladen dankzij de stroom van een ander apparaat.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Erg interessant, vraag me alleen af of Apple hier niet vrij snel een “not supported” slotje op gooit op de iPhone.

  2. Origineel geplaatst door Dennis
    Erg interessant, vraag me alleen af of Apple hier niet vrij snel een “not supported” slotje op gooit op de iPhone.

    Waarom denk je dat Apple dat zal doen?

  3. Origineel geplaatst door Dennis
    Erg interessant, vraag me alleen af of Apple hier niet vrij snel een “not supported” slotje op gooit op de iPhone.

    Origineel geplaatst door Ro
    Waarom denk je dat Apple dat zal doen?

    Omdat ze dat met alle andere ‘neppe’ kabeltjes ook doen, en ik nergens zie staan dat de boel MFI certified is.

  4. @Dennis: ‘De boel’ hoeft ook niet MFI gecertificeerd te zijn, alleen het Lightning adaptertje. Dat dat voor die prijs vast niet is, maar àls dat door Apple geblokkeerd wordt dan kun je altijd nog een originele bijkopen à 150% extra 😁

    Maar dan ben je uiteindelijk voordeliger uit als je gewoon zo’n kabeltje koopt, en dat is sowieso voordeliger als je al een Lightning adaptertje hebt… en wèl direct leverbaar 😄

  5. Ook ik vraag mij af, op welke vraag PowerMe hèt antwoord is.

    Immers, wat is dan dat andere apparaat dat je bij de hand moet hebben? Waarschijnlijk heeft men een MacBook mee, of anders (na een beetje ervaring) een powerbank.
    Ja, uiteraard kun je eraan denken (check!) om dit kabeltje mee te nemen, in de hoop dat je iemand met een Android apparaat ontmoet die bereid is om zijn (hoe waarschijnlijke!) overvloed met jou te delen.

    Nee, dan vind ik de paperclip een zinnigere uitvinding. 🙂

  6. Uhmm: “Dit is een prototype. Het eind product zal er anders uit zien”. Best tricky.

  7. Hmm, wilde dit een paar jaar terug al bouwen, maar kwam tegen problemen aan dat ik geen stroom uit een ander apparaat kon trekken om zo jouw apparaat op te kunnen laden. Leuk om te zien dat het hen wel gelukt is.

  8. Indiegogo…. Niet in investeren!!Ze hadden ook zo’n mooi project om je tv met led-strips om te bouwen tot ambi-light, zambilight. Na een lange tijd niets gehoord te hebben gemaild met indiegogo. Problemen en dreigen met rechtzaken vanwege de naam door Philips was het antwoord. Je kunt het al raden: alle mensen die hier €60,- in hebben geinvesteerd kunnen fluiten naar het geld. Er is niets terug te halen, dit is al op diverse manieren geprobeerd. Dus zeker NIET in de projecten van deze oplichters investeren.Groet,Remco

  9. Toch maar besteld. 13 dollar is ook niet de hele wereld. Als het wel werkt heb je wel altijd een oplader bij. En daarbij is het ideaal om mijn phone met mijn ipad op te laden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.