PowerMe kabeltje

Met PowerMe laad je je iPhone op vanaf een ander apparaat

Zit je iPhone wel eens zonder stroom, terwijl je wel een ander apparaat in de buurt hebt met meer dan voldoende energie? Met PowerMe kun je je iPhone opladen dankzij de stroom van een ander apparaat.

PowerMe-kabel.Er is weer een nieuw project gelanceerd waar je je financiële steun aan kan geven, deze keer op Indiegogo. Als je vaak halverwege de dag met een toestel zonder stroom zit, dan kan het kabeltje van drie Italiaanse makers goed van pas komen. Met PowerMe laad je je ene toestel op met de stroom van een ander toestel.

PowerMe: iPhone opladen vanaf ander toestel

De PowerMe is een kort kabeltje waarmee je je iPhone, iPad of iPod touch kan opladen door deze te verbinden aan een apparaat met een microUSB-aansluiting. Hierdoor is er bijna altijd een mogelijkheid om je toestel op te laden. De kabel wordt geleverd met een Lightning-adapter zodat hij ook te gebruiken is voor je iDevice.

Naast het opladen van je toestel, kun je dankzij dit kabeltje ook allerlei gegevens overzetten. Zet bijvoorbeeld foto’s over van een camera naar je iPhone zonder dat je hiervoor een computer nodig hebt. De kabel wordt geleverd met een gewone USB-adapter, zodat je je apparaat via een laptop of computer op kunt laden. Omdat de PowerMe zo kort is kun je hem bijvoorbeeld aan je sleutelbos hangen.

PowerMe-kabel.

De PowerMe is verkrijgbaar in zes kleuren en de makers hebben $10.000 nodig om het project te realiseren. Op dit moment is er ruim $1.000 opgehaald en je hebt nog 45 dagen om de makers te steunen. Al voor $13 ben je in het bezit van zo’n kabeltje met Lightning-adapter en wereldwijde levering. De eerste levering volgt in januari 2016.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2015, 10:25
Categorie Accessoires
Onderwerpen indiegogo, kabel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.