Gamevice

Gamevice iPad mini-controller eindelijk in Nederland verkrijgbaar

De Gamevice-controller voor de iPad mini is vanaf nu verkrijgbaar op de Nederlandse website van Apple. De controller liet lang op zich wachten, maar is een origineel alternatief voor veel andere MFI-controllers.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Gamevice

De eerste keer dat we op iCulture over de Gamevice-controller schreven was het 2014. Met het einde van 2015 inmiddels in zicht, is het dus hoog tijd dat deze gamecontroller voor de iPad mini ook in Nederland verkrijgbaar is. Met de controller kun je gamen op je iPad mini terwijl je de tablet gewoon nog vast kunt houden.

Gamevice voor iPad mini

De Gamevice voor de iPad mini staat sinds kort op de Nederlandse Apple-website, waar hij verkrijgbaar is voor 109,95. Deze gamepad onderscheidt zich van andere MFI-controllers omdat hij uit twee delen bestaat met een uitsparing in het midden waar je iPad mini in past. Op deze manier hoef je de iPad dus niet weg te zetten om met een controller te gamen, maar kun je zowel tablet als controller tegelijk vasthouden.

Knoppen genoeg, en een ingebouwde accu
De Gamevice heeft alle mogelijkheden die je van een dergelijke (prijzige) gamecontroller verwacht. Twee joysticks dus, schouderknoppen, een D-pad en een ingang voor je koptelefoon. In de Gamevice zit bovendien een 800mAh-accu die je in geval van nood ook kunt gebruiken om je iPad mini op te laden. Je kunt de controller opladen met de meegeleverde USB-kabel.

Gamevice

Als je een controller voor de iPad in huis haalt, wil je natuurlijk weten welke games je ermee kunt spelen. Daar heeft Gamevice een handige manier op gevonden in de vorm van de Gamevice Live-app. Deze app bevat een overzicht met alle iOS-games die speelbaar zijn met de gamepad. Handig om alvast even te bekijken voordat je 110 euro uitgeeft.

De Gamevice is al langer in Amerika verkrijgbaar, waar hij op goede kritieken kan rekenen. Je kunt de controller gebruiken met de iPad mini, iPad mini 2, 3 en 4. De Gamevice is vanaf nu te bestellen op de website van Apple via deze link.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2015, 11:58
Categorie Accessoires
Onderwerp gamecontroller
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.