Povie op de iPhone

Met Povie wordt livestreamen een stuk makkelijker

Met Povie leg je belevenissen op vakantie vast, dankzij een hoesje dat je om je nek draagt. Lachwekkend? Maar dat zeiden we over de selfiesticks ook...

Povie op de iPhone

Nu selfiesticks zo gewoon zijn geworden op vakantie, zoeken mensen naar andere mogelijkheden om hun vakantie vast te leggen. Povie is een kanshebber: met deze nekhouder voor je smartphone leg je alles vast wat jij meemaakt.

Povie: alles filmen wat jij ziet

Als je onderbuikgevoel overheerst roep je misschien meteen dat dit een belachelijk product is, maar dat zeiden we over de selfiesticks ook. Maar als je verder kijkt, kan het toch een bepaalde doelgroep aanspreken. Misschien niet jijzelf, maar wel mensen hun avontuurlijke leven willen vastleggen. Of denk aan mensen die geld verdienen met kookvideo’s of knutselvideo’s maken.

Kook- en knutselvideo's

Of Povie sterk genoeg is om een ritje in de rollercoaster te doorstaan? We denken het niet, want het zit vast met magneten. Maar je kunt er wel tijdens je vakantie minder wilde avonturen mee filmen, op momenten dat je je handen vrij wilt hebben en een selfiestick onhandig is.

De Povie is in feite een nekhuder voor je smartphone. Eerdere pogingen om een soortgelijk accessoire te maken (zoals het Nederlandse Lifelapse), bevielen niet zo goed omdat ze in verticale stand filmden. Povie houdt daar rekening mee en houdt je iPhone horizontaal.

Povie staat voor Point of View (POV), vandaar de naam. In een video laten ze zien wat de bedoeling is:

Uiteindelijk maakt het niet zoveel uit of je nou een GoPro bovenop een helm vastmaakt of een iPhone om je nek draagt. Nu livestreaming steeds populairder wordt, is het logisch dat fabrikanten erop inspringen met oplossingen waar mensen behoefte aan hebben. De Povie kost $50.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 augustus 2016, 12:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen fotografie, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.