Lifelapse voor iPhone vandaag gelanceerd

Lifelapse is een nieuwe Nederlandse app, waarmee je je leven kunt vastleggen. De app maakt elke 30 seconden een foto van je leven, zodat je achteraf kunt bekijken wat je hebt meegemaakt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

lifelapseVanaf vandaag is een nieuwe Nederlandse iPhone-app verkrijgbaar: Lifelapse voor iPhone. We schreven eerder al eens over een betaversie van deze app, waarmee je gebeurtenissen in je leven kunt vastleggen. Lifelapse is een app die elke 30 seconden een foto maakt. Zo leg je ongemerkt gebeurtenissen in je leven vast, zonder dat je erover na hoeft te denken. De iPhone zit in een Lifepouch, een nektasje dat je voor €9,99 kunt bestellen.

lifelapse iphoneDe tasjes zijn te koop op de website lifepouch.com en worden door de sociale werkplaats in Amsterdam gemaakt. Daarnaast moet je voor €0,79 de app Lifelapse aanschaffen, een soort timelapse-applicatie die foto’s op een vooraf ingesteld interval maakt. De huidige Lifelapse-applicatie is een stuk verbeterd ten opzichte van de eerdere betaversie. De app ziet er professioneler en aantrekkelijker uit, maar focust zich nog steeds op die ene functie: elke 30 seconden een foto maken. De komende maanden zullen sociale functies aan de app worden toegevoegd, zoals locatie-checkins en relevante statusupdates. Er komt ook een webapplicatie aan. Lifelapse is in december 2010 van start gegaan als The Lifelapse Experiment, een project van Tom Klaver, Glenn Wolters en Jeroen Bos. Meer dan 1.500 mensen meldden zich aan voor de betatest en de nieuwsbrief.

Downloaden: Lifelapse (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juni 2011, 15:07
Categorieën Fotografie en video, Nederlandse apps
Onderwerp lifelapse

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.