PostNL en Wallet-app

Reacties voor: Cadeautje retourneren? PostNL laat je je verzendlabel aan Wallet toevoegen

Een handige tip voor wie wel eens een pakketje wil versturen. PostNL laat je je verzendlabel toevoegen aan de Wallet-app. Dan hoef je niet zelf te printen en heb je hem altijd gemakkelijk bij de hand.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Ik ben heel erg voor het gebruik van de Apple Wallet app. Ik denk dat meer bedrijven hun passen hier digitaal beschikbaar moeten maken (zonder omweg via vage apps).

    Maar deze snap ik niet helemaal. Als deze niet automatisch weg gaat na een event geweest is (bv bios kaartjes worden verborgen nadat de film is geweest), zorgt dit alleen maar voor een overkill aan items in de wallet app. Dan open ik liever snel even de PostNL app of de mail waar ik meestal zo’n code in krijg

  2. Verdwijnt na bijvoorbeeld 24 uur de verzendlabel weer van je wallet?
    Of moet je deze handmatige verwijderen?

  3. Ik heb 16 klantenkaarten, m’n pinpas en creditcard in m’n wallet. Ideaal. Als ik bij een winkel in de buurt kom krijg ik al een melding of ik de klantenkaart wil gebruiken

    • Mooie toevoeging aan dit verhaal 😜

      Het mooie van die kaarten is dat je de locatie opgeeft van de winkel waar jij naar toe gaat. Maar PostNL voegt niet je dichtstbijzijnde PostNL locatie toe helaas.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.