Postbode van PostNL met brievenbus.

Met de PostNL-app zie je welke post er aan komt, nog voordat de postbode geweest is

Met de PostNL-app doe je nu veel meer dan pakketjes versturen of ontvangen. De app stuurt nu ook een pushbericht zodra er post naar je onderweg is, zoals een brief of kaart.

De PostNL-app (link) heeft een handige nieuwe functie gekregen. Met Mijn Post krijg je een pushnotificatie zodra er post klaar staat die naar jou verstuurd wordt. Door je voor Mijn Post aan te melden, wordt je altijd op de hoogte gebracht van aankomende post.

Postbode van PostNL met brievenbus.

PostNL waarschuwt voor komende post

De PostNL-app gebruik je vooral om pakketjes te versturen of te kijken wanneer de bezorger bij je langs komt. Vanaf versie 4.4.0 die nu in de App Store staat, kun je echter veel meer doen. Als je je aangemeld hebt voor Mijn Post, dan stuurt de PostNL-app je een pushbericht als er post aan komt. Het maakt niet uit wat voor post het is: een pakketje, een kaartje, brief of iets anders. Zodra er iets naar jouw adres verstuurd wordt, laat de PostNL-app dat aan je weten. Je weet dankzij de melding ook meteen welke post eraan komt, bijvoorbeeld of het belangrijk is.

Mijn Post in PostNL-app aanmelden.

Om van Mijn Post gebruik te maken, moet je je eerst wel aanmelden. Vul hiervoor je adres in en bevestig je aanmelding. Vervolgens wordt er per post een code verstuurd. Deze code dien je ter controle in te voeren in de PostNL-app. Hierdoor weet PostNL dat je je eigen post ziet en niet die van een ander. De code wordt binnen drie werkdagen bij je thuis bezorgd. Zodra je deze binnen hebt, moet je de code eenmalig invoeren in het hoofdscherm van de PostNL-app. Let er wel op dat je dit snel doet, want de code is maar beperkt geldig.

Verder laat PostNL weten dat ze stoppen met de ondersteuning van iOS 9. Dat betekent dat je dus minimaal iOS 10 moet gebruiken om nog van nieuwe functies te kunnen profiteren. Gebruik je nog iOS 9, dan kun je de app wel blijven gebruiken, maar krijg je dus geen nieuwe mogelijkheden meer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2017, 16:32
Categorie Apps
Onderwerp postnl

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.