Polyply: multifunctionele bureauhouder voor iPhone, iPad en iPod

De Polyply is een houder voor de iPad, iPhone en iPod classic, bedacht door ontwerper Andrew Kim. Hij maakte het voor de lol, en er is dus weinig kans dat de Polyply op de markt komt. Zelf maken is natuurlijk een optie.

polyplyAls je een bureauhouder voor je iPad zoekt, kun je wachten tot het ideale product op de markt komt. Maar je kunt ook gewoon zelf aan de slag gaan, zoals Andrew Kim heeft gedaan. Hij werkte de afgelopen twee weken aan een houder voor zijn iPad, waar ook andere apparaten in passen, zoals een iPhone en iPod classic. De Polyply is gemaakt van kunststof (acryl) met een achterkant van berken-multiplex. Kim gebruikte een lasersnijder om de uitsnijdingen voor de apparaten en een balpen te maken.

De kans is echter klein dat deze houder op de markt komt; Kim maakte het als experiment, om te kijken hoe zo’n houder op het bureau van een Apple-fanboy zou staan. In twee weken tijd was de houder af, waarbij aan allerlei zaken gedacht is, zoals een opening om de laadkabel voor de iPad aan te sluiten. Ook kun je de houder gebruiken voor het typen van teksten, omdat de iPad onder een zodanig hoek op je bureau staat dat het scherm prettig afleesbaar is. Wie handig is, gaat nu zelf aan de slag om een dergelijke houder te maken.

Meer info: Minimallyminimal.com

polyply

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2011, 12:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen houder, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.

Polyply: multifunctionele bureauhouder voor iPhone, iPad en iPod

De Polyply is een multifunctionele bureauhouder voor je iPhone, iPad en iPod. Er past ook een pen in en je kunt de houder gebruiken om onder een prettige kijkhoek op het scherm te kunnen typen.

polyply iphone ipad ipodSoms is het lastig om een cadeautje te vinden voor de man of vrouw die alles al heeft. Met een iPad, iPhone en iPod in huis heb je eigenlijk ook niets meer te wensen… behalve dan een bureauhouder waar ze allemaal in passen. De Polyply is een ontwerp van Andrew Kim en is gemaakt van acryl (plastic) met een achterkant van berken-multiplex. Kim maakte de houder in twee weken, om te kijken hoe zo’n houder eruit zou zien op het bureau van een Apple-fan. Hij gebruikte een lasersnijder om de uitsnijdingen voor de iPhone, iPad, iPod en een balpen te maken. Er is ruimte om een laadkabel aan te sluiten om tegelijk je iPad te kunnen opladen.
(meer…)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2011, 12:16
Categorie Accessoires
Onderwerpen bureau, houder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.